12/15 1112 válasza:
Nem rossz, de egy picit lehet, hogy zavarna, hogy milyen áron, de tehát hangzásra jó név.
13/15 1112 válasza:
*én szerintem nem akadnék ki, csak meglepődnék, amikor ráeszmélnék erre kisgyermekként, hogy mi is a nevem; szóval én szerintem csak meglepődnék, de lehet, hogy alapvetően tetszene ez a név, de lehet, hogy pl valakit Áronnak hívnak , és nem szereti, de mondjuk minden névvel lehet ilyen, nem csak az Áronnal. Ha tetszik,de bizonytalan vagy benne,hogy a gyereked akarná-e, hogy első keresztnévként így szólítsák, lehet,hogy be lehetne rakni második keresztnévnek, de erre is figyelj,hogy akkor valahogy hangzásában ne függjön össze, ne adjon ki valami komikusat, mint pl
,,Brutál Jó Áron" , - mármint ez névként- hanem azért összességében is jól hangozzon.
14/15 anonim válasza:
Nem tetszik, nem az én ízlésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!