Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egymáshoz viszonyítva mennyive...

Egymáshoz viszonyítva mennyivel járulnak hozzá az alábbi tényezők a sikerehez?

Figyelt kérdés

1, Családi fészek (nevelés, iskoláztatás, örökölt génállomány, anyagi háttér)

2, Lehetőség, körülmények, fortuna

3, Egyéni ambíciók,kitartás, szorgalom, munka, elszántság

Tudom, hogy nincs köztük éles határ. De mégis, melyik mennyit nyom a latba?

2021. nov. 22. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
3. lehetőség nem játszik szerepet. Az első és a második lehetőség között nem tudok dönteni. Határozott vagyok, vagy mégsem?
2021. nov. 22. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

3.

1.

2.

2021. nov. 22. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

1.

3.

2.

2021. nov. 22. 19:21
 4/6 anonim válasza:
84%
3-legfontosabb.Aztán sokat segít az 1-es, ha ez a kettő megvan, a második általában legyőzhető.
2021. nov. 22. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 3-1-2-t mondanék. Szerintem az 1-esből eléggé szorosan következik a 2-es.
2021. nov. 22. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezek nem általános és univerzális dolgok, pláne nem rögzített törvényszerűségek. Ráadásul nem is mindenki egyformán érzékeli minden dolog hatását a saját életében.

Mindenki számára meghatározó az 1. pontban említett családi fészek (nevelés, iskoláztatás, örökölt génállomány, anyagi háttér), de nagyon nem mindegy, hogy milyen dolgokat hoz magával a családból, milyen mentalistást, szellemiséget sajátít el, amik alapján aztán milyen döntéseket hoz a különféle helyzetekben, hogyan képes értékelni, felülbírálni, tanulni a hibás döntések eredményeiből, mennyire képes azokat korrigálni, okulni és más hasonló helyzetben jobb döntéseket hozni.

Mindezek meghatározzák azt is, hogy mennyire találkozik valaki a 2. pontban említett lehetőségekkel és körülményekkel, méginkább, hogy mit kezd velük, ahogy a viszonyát is úgy a szerencsével, mint a 3. pontban szereplő egyéni ambíciókkal, kitartással, szorgalommal, munkával és elszántsággal.

2021. dec. 14. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!