Csak szerintem fura hozzáállás ez?
Ausztriában járok egyetemre és az én egyetememen egészen sok a magyar. Itthon is egészen jó szociális életet éltem, mindig is barátkozós, nyitott ember voltam. Akik magyarok vannak az egyetemen pedig elégge maguknak valók. Nem is maguknak valók, csak sokan passzívak, visszahúzódóak. Van egy lány, mondta, hogy elvan az otthoni barátaival, alig nyit mások felé, sosem nézni a csoportot, ha valami program van benne. És nem ő az egyetlen. A 25 ből kb 5-en vagyunk úgy ahogy aktívak, a többiek furák. Ha már elköltözöl külföldre legalább ilyen minimális társasági életet lehetne élni, nem?
Persze mindenki maga dönti el, de ezek nem is antiszoc emberek, szimplán nem nyitnak új emberek felé. Szerintetek?
Hát én olyan vagyok hogy nem sűrűn ismerkedem, de ha igen akkor nagyon könnyen, és hamar tudok barátságot-párkapcsolatot kialakítani, pedig egyébként magamnak való vagyok.
A véleményem az, hogy nagyon sok féle ember létezik, jobb is így...ha mindenki ugyan olyan lenne nem lenne kerek a föld sem. Szerintem örülj hogy ilyen a személyiséged, de az ne zavarjon annyira hogy más ember teljesen máshogy viselkedik, elég gyakori szitu ez.
Lehet egyszerűen nincs rá igényük.
Sok zárkózott ember van, valószínűleg a saját meglévő baráti köre elég neki. Vagy nem vagytok szimpatikusak, de ezt nem akarja a szemedbe mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!