Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A fiúkkal/férfiakkal komolyan...

A fiúkkal/férfiakkal komolyan bunkónak kell ahhoz lenni, hogy megértsék a "nem" szót?

Figyelt kérdés

Sokadszorra fordul elő, hogy facen rám ír srác, hogy szimpi vagyok, van-e kedvem ismerkedni. Ilyenkor visszaírom, hogy köszönöm, nagyon kedves, de jelenleg nem szeretnék ismerkedni. Erre visszaír vmi kérdést, amire az adatlapomból gondolt. Válaszolok neki, mert ha egyszer megírtam h nem szeretnék ismerkedni, akkor felnőtt ember lévén csak felfogta, és engem meg nem zavar, ha még pár szót váltunk - és utána elköszönünk, megy mindenki a dolgára.

De pár üzi után megint megkérdezi, hogy és ha ismerkedni nem is, de beszélgetni csak szabad? Mondom persze, most is azt csináljuk, abban nincs semmi. Gondoltam ma este dumálunk, aztán ennyi. Erre megjegyzi, hogy akkor alakul, ami alakul. Erre nem válaszoltam. Aztán kérdez még vmit, majd megint bedobja ezt az "úgyis meglátjuk" szöveget, meg hogy ő szeretne beszélgetni, és nem kell ráfeszülni, mert úgyis elválik a dolog. Mondom wtf?

Ekkor megírtam neki lassan, hogy megértse, hogy a nem az nem.

Azóta nem ír (hála az égnek🙏), de nem értem, miért kell ehhez összeveszni? Miért kell bunkónak lenni?

Más esetekben, amikor intelligens a srác, akkor felfogja, amit írok, aztán vagy rögtön, vagy még két kedves üzenetváltás után marad abba a beszélgetés.

Ha visszautasítok valakit, akkor is azt kedvesen szoktam tenni, nem szeretném, hogy valakinek én vágjam gallyra az önbizalmát. De ezt komolyan nem értem.

Fiúk nektek elég egyszer mondani, vagy akkor lép csak érvénybe a "nem", ha 4x elismétlik, és a végén megsértődhettek? Vagy mi szerintetek erre a magyarázat?

2021. nov. 19. 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból nem szoktam így kezdeni. De elmondom hogy miért lehet szerintem.

Szóval a baj ott van hogy válaszolsz. Folyamatosan. Mert ugye felmerül a legényünk fejébe hogy "Miért foglalkozna velem hogyha nem érdekelném?".

Szóval, ne a "szád járjon" hanem a viselkedésed mutassa azt hogy nem érdekled. Magyarul ne válaszolgass neki. A srácok jobban figyelik a viselkedést mint a "szavakat".

2021. nov. 19. 21:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik fiú facen ismerkedik az ilyen. Már többnyire. Nyilván van aki megérti. De ha az alsó rétegben ismerkedsz akkor ez ilyen. Van olyan lány is aki nem érti meg a nemet hiába mondom neki. Agybaj a hülyék.
2021. nov. 19. 21:52
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Azt nem értem hogy sikerült kiterjeszteni a kérdést kollektívan "A férfiakra" miközben azt írod, aki intelligens az megérti, aki meg nem az attól nyilván nem várható el, hogy értelmesen gondolkozzon.
2021. nov. 19. 21:52
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Igen, kell, hogy a nő is tudjon határozott lenni.
2021. nov. 19. 21:54
 5/15 A kérdező kommentje:

#1 lehet igazad van és nem kéne nekik válaszolnom, de azt meg magamtól bunkóságnak tartom - főleg, amikor semmi "olyat" nem kérdez, csak pl vmi felől érdeklődik, amit csinálok. Olyan témák, amiket akár ha vkivel szóba elegyedünk várva a buszt, akkor is gond nélkül beszélünk, minden hátsó szándék nêlkül.

De ha ez van, hát ez van, akkor nem válaszolok.

2021. nov. 19. 21:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

érdekes kérdés.

mert én is ismerkedek egy lánnyal, aki az egész melóhely megdöbbenésére elsőre igent mondott nekem, mikor randira hívtam, miközben mindenkit szinte már bunkó módon elhajtott.

pedig ku rvára semmi különöset nem csináltam, csak meghívtam egy kv ra.

mint kiderült a többiek vagy alpári stílusban, vagy nyomulósan, vagy tahó módon mentek oda hozzá.

szerintem amúgy szíve joga egy nőnek a tahókat tahóként lekoptatni.

2021. nov. 19. 21:57
 7/15 A kérdező kommentje:

#6 na ez tipikus, sok sikert nektek:)

De ez esetben nem tahó a másik, csak egész egyszerűen h.lye.

2021. nov. 19. 22:00
 8/15 anonim ***** válasza:
51%
Ilyenek a csavok. Ha leallsz vele dumalni akkor mar eselyt lat.. na meg hat a legtobb csaj az ellenkezojet mondja amit akar.. tobbszor megesik h offol a csaj aztan megis egymasnal kotunk ki. Aztan kiderul h vegig odavolt csak nehogymar egybol beadja a derekat 😀
2021. nov. 19. 22:05
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

6-os

Ezt örömmel hallom! Jó tudni, hogy van, akinél a normális stílus a nyerő!

2021. nov. 19. 22:06
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

Nem.

Én sose nyomultam senkire...

Ha úgy hozta a sors akkor jó volt amíg ahogy, simán lehet látni, hogy érdeklem e a lányt vagy nem.

Aki nyomúl Valszeg már nagyon kanos de nem tud szót érteni a nőkkel.

Viszont már agyára ment a khmci ezért betahósodik..

Vagy alapból ilyen.

Én eddig mindíg levágtam szinte elsőre, hogy mi az ami várható egy lánytól.

Viszont neten sose ismerkedtem...

2021. nov. 19. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!