Mit vegyek fel?
Figyelt kérdés
Egy kicsit ducibb lány mit vegyen fel hogy jól nézzen ki és hát annyira ne látszódjon szélesnek? Tippek? Tanácsok?
Rólam: 164cm a karjai kicsit nagyobbak, kicsi a mellem, van egy kis pocim, meg hát van némi fenekem és nagy combjaim
2021. nov. 18. 08:57
1/3 anonim válasza:
Olyan ruhadarabokat amik követik a test vonalát, de nem túl szorosak vagy tapadósak. A lebernyegeket felejtsd el, méginkább terebélyesítenek.
2/3 anonim válasza:
A leírás alapján körte alkat vagy. Keress a neten körtékre vonatkozó ajánlásokat.
Amúgy szerintem a körte szép, nagyon nőies és gyönyörűen lehet öltöztetni.
3/3 anonim válasza:
Én is körte vagyok, ezért a felső testemet szoktam hangsúlyozni. A derekam szép, vékony, csípő és fenék tájon inkább takarom magam (pl. A vonalú szoknya), majd a lábaim megint karcsúak, így azt megintcsak villogtathatom.
Mondjuk első számú szabály, hogy ne hordj ott feltűnő mintás darabokat, amit nem akarsz hangsúlyozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!