Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy úgy...

Volt már olyan, hogy úgy beszorúlt a fejed vagy valamelyik végtagod valahova, hogy csak segítséggel tudtad kiszabadítani? Hova szorult és mennyire volt ciki?

Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Rokonomnak igen, de még régebben.
2021. nov. 16. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tíz éves lehettem kb. Már egyedül közlekedtem helyijáraton. Hazafelé tornaedzésről, amikor már mindenki felszállt, észrevettem, hogy rossz buszra szálltam, ezért gyorsan leugrottam, viszont az ajtó odacsukta az egyik lábam bokánál. A megállóban többen álltak, a buszsofőr nem vette észre, a hónom alá nyúlva tartott meg valaki. A többi buszraváró ordított a sofőrnek, mert el is indult.

Életem legcikibb helyzete volt. Máig előttem van a kép... :( Szerencsém volt, de közben nagyon szégyelltem magam, pedig visszagondolva még kisgyerek voltam. Ezt a traumát azóta sem tudtam kiheverni, pedig eltelt már vagy 20 év.

2021. nov. 16. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kisgyerek koromban a fejem szorult be egy szék háttámlája és az ülőkéje közötti résbe, apám szedte le rólam nagy nehezen. :) Nagyszülőknél voltunk vendégségben, nekem nem volt ciki, hanem inkább vicces, nevettünk rajta. :) Ami ennél sokkal jobban megviselt, az az volt, amikor egyszer felpróbáltam anyám eljegyzési gyűrűjét szórakozásból, és fél napig nem tudtuk leszedni rólam, akármit csináltunk, nem jött le rólam, semmilyen technika nem vált be. A sok próbálkozástól, feszegetéstől csak egyre jobban megduzzadt az ujjam és minél jobban megduzzadt, annál jobban szorította a gyűrű. Már ott tartottunk, hogy levágjuk flex-szel. :) Aztán végülis valahogy a nap végére valahogy lejött, de nagyon megkínzott a dolog. :) Soha többet nem próbáltam fel senkinek sem a gyűrűjét.

(F)

2021. nov. 16. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen kiállításon, vagy várban voltunk, nem emlékszem pontosan. Ki voltak állítva kínzóeszközök, meg egyéb börtön kellékek, többek közt egy kaloda is. Nyilván egy családi albumból ilyenkor elmaradhatatlan dolog valakit bele zárni és lefotózni. El is helyezkedtem, kalodát rám zárták, kép elkészült, mehetünk. Vagyis csak mehetnénk mivel nem nyílik a kaloda. Elég élethűre sikeredett a dolog, tényleg úgy éreztem magam, mint egy középkori bűnöző akit bezártak ebbe és közszemlére tették :D Kb. 10 percet töltöttem ott mire jött a személyzet és kiszabadítottak. De a legkínosabb az volt az egészben, hogy bezártságom alatt férfi létemre 2x is a fenekemre csaptak, de senki nem mondta meg, hogy ki volt az :D
2021. nov. 16. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Hegymászás közben beszorult a lábam két szikla közé, úgy kiáltottam a többieknek, hogy egy "kis" segítségre lenne szükségem. Végül a két srác aki velünk volt, odébb görgette az egyik sziklát és horzsolásokkal megúsztam a dolgot.
2021. nov. 16. 13:40
 6/7 Metionin ***** válasza:
100%
Velem nem volt ilyen, de egyszer "miattunk" szorult be egy hülyegyerek. A kisegítő suli egyik vagány sráca előszeretettel bántotta a kisebbeket és egyik alkalommal pont engem és a barátnőmet vett célba. Futottunk előle, ő meg utánunk, csakhogy a nagy vaskapu, amin ki akartunk jutni, már zárva volt. Mi a barátnőmmel átfértünk a 2 rács között de a srác nem eszmélt rá, hogy jóval nagyobb, mint mi, így beszorult és végül a tűzoltók szedték ki.
2021. nov. 16. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban az erkelyracsba hetediken. Nem volt a helyzet annyira veszes, csak panikba estem. A racs mintazata olyan volt, hogy a szeles reszen atment a fejem, de a keskeny fele huzodtam.

Itt felnottek azonnal megoldottak. De maskulonben szivbaj nelkul a tuzoltokat kell hivni, pikk-pakk elvagnak barmit. Komoly esetre gondolok.

2021. nov. 16. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!