Egy éve folyamat visz virágot,koszorút valaki a férjem sírjára, ( gondolom kollégai) de már számomra ez zavaró. Vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 19:06
1/34 anonim válasza:
Én örülnék neki. Ez most miért baj?
2/34 A kérdező kommentje:
Mert én gondoznám a sirt, de más teszi helyettem...
2021. nov. 8. 19:10
3/34 anonim válasza:
Szerintem hagyd, legalább gondolnak rá mások is.
Attól még te rendezed és tartod rendben.
4/34 anonim válasza:
Az a helyzet,hogy valoszinuleg nem csak neked volt fontos. Senkitol nem lehet megtagadni,hogy ne emlekezzen egy elhunyt emberre. Nem tudom teged miert zavar…nekem ez furcsa.
5/34 anonim válasza:
Nekem is rém furcsa, hogy téged ez zavar. Inkább örülj neki.
Ha mondjuk azt írtad volna hogy egy titokzatos ismeretlen nő viszi a virágot, akkor értenem az aggodalmat. De így nem.
6/34 anonim válasza:
Szeretőbe bele sem gondoltál?
Lehet annak is hiányzik, és többször kijár gondozni a sírt.
7/34 anonim válasza:
Én örülök neki ha más is gondol az elvesztett szeretteimre, ha látom hogy másnak is fontosak.
8/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki az aki kijár. Ez is zavar
2021. nov. 8. 19:26
9/34 anonim válasza:
De miert zavar?
Én tényleg nem értem
10/34 anonim válasza:
Most komolyan nem. vihet más rajtad kívül virágot a sírjára? Ne legyél már ilyen.
Na meg attól, hogy visz vki virágot az még nem gondozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!