Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A férfi miért csak messziről...

A férfi miért csak messziről néz meg? (fordul visza)?

Figyelt kérdés
Akár hányszor el mentünk egymás mellett (közvetlen mellettem lakik) sose nézett rám, mintha direkt csinálná. Ha van párom akkor is van szemem, akár rá nézek egy vad idegen re is az utcán. De azt észre vettem ha van köztünk egy bizonyos távolság csak akkor 'mer' rám nézni. Mintha bántottam volna, vagy lett volna köztünk incidens, konfliktus és mint két vad idegen akit direkt nem akarsz észre venni....Nagyon zavaró. Miért csinálja ezt valaki? N30
2021. nov. 7. 16:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, át írt pár szót.
2021. nov. 7. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy mert jól áll a távolság.
2021. nov. 7. 16:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Ettől most többnek érzed magad?

Szégyen...

2021. nov. 7. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyes valasz, kerdezo? Halalosan szerelmes beled, se ejjele, se nappala. Mar terapiara is gondolt. Pusztitoan gyonyoru vagy, es tonkreteszed az egesz falut.
2021. nov. 7. 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!