A magyarok miért szeretnek egymásnak hencegni?
A kategóriába teljesen illik ez a kérdés, mivel általános emberi tulajdonságról van szó ami nem exkluzív a magyarokra.
Kapcsold ki a médiát egy kicsit és próbáld józanul figyelni a dolgokat
Én mindig jókat röhögök napközben az ilyen munkába igyekvő droidokon.Megyek ebédelni a pár éves BMW terepjárómmal, ezek meg sietnek a melóba.
Csajom mellettem, pirosnál szoktuk is figyelni melyiken milyen ruha meg cipő van, de többségük pár ezer ft-os göncökben megy mindenhova.
Én múltkor vettem kabátot, cipőt, 800 ezret hagytam az üzletben.
de nem is kínai piacos adidasban járok.
Amúgy minden közösségi oldalra kirakom hol vagyok nyaralni, milyen kocsit vettem éppen, vagy luxus étterembe megyünk az asszonnyal.
De ha veszek egy márkásabb órát, vagy shoppingolni elmegyünk Milánóba, arról is mindig mutatok pár képet.
mondjuk nincs is csóringer ismerősöm.
Aki meg van, az mind értékeli ha megmutatom merre járok, mit csinálok.
sztem nagyon egyszerű a magyarázat:
Mo. szinte mindenben tök utolsó az EU-ban, de még a legelhízottabb nemzetek listájában és előkelő helyen vagyunk, ahogy elhízásban is.
nézd meg, hogyan néz ki a magyarok 80%-a!
ezek a dolgok meg kisebbségi komplexust okoznak, amit kötekedéssel (lásd: 1. válaszoló), hencegéssel kompenzálnak.
nem akarok bunkó lenni, de nekem az a tapasztalatom, hogy a magyarok többsége csak pofázni tud. nagyszájú hangemberek, akik még ahhoz is lusták/buták, hogy gondolkodjanak, lefogyjanak, vagy megtanuljon egy idegen nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!