Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A magyarok miért szeretnek...

A magyarok miért szeretnek egymásnak hencegni?

Figyelt kérdés
A másik orra alá dörgölni az anyagi helyzetüket és lenézni azt, aki rosszabbul és meg persze automatikusan irigységet feltételezni róla? Miért ilyen kisebbségi komplexusos itt mindenki?
2021. nov. 5. 18:49
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%

A kategóriába teljesen illik ez a kérdés, mivel általános emberi tulajdonságról van szó ami nem exkluzív a magyarokra.

Kapcsold ki a médiát egy kicsit és próbáld józanul figyelni a dolgokat

2021. nov. 5. 18:52
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem szoktam nagyképű lenni, szerintem sokszor ez a baj.
2021. nov. 5. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
ezek szerint én nem vagyok magyar, senki se tudja a könyvelőn kívül mennyit keresek
2021. nov. 5. 18:56
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Rosszul látod. Akik tényleg gazdagok azok épphogy nem vágnak fel vele, inkább rejtegetik az anyagi helyzetüket.
2021. nov. 5. 18:58
 5/11 anonim ***** válasza:
18%

Én mindig jókat röhögök napközben az ilyen munkába igyekvő droidokon.Megyek ebédelni a pár éves BMW terepjárómmal, ezek meg sietnek a melóba.

Csajom mellettem, pirosnál szoktuk is figyelni melyiken milyen ruha meg cipő van, de többségük pár ezer ft-os göncökben megy mindenhova.

Én múltkor vettem kabátot, cipőt, 800 ezret hagytam az üzletben.

de nem is kínai piacos adidasban járok.

Amúgy minden közösségi oldalra kirakom hol vagyok nyaralni, milyen kocsit vettem éppen, vagy luxus étterembe megyünk az asszonnyal.

De ha veszek egy márkásabb órát, vagy shoppingolni elmegyünk Milánóba, arról is mindig mutatok pár képet.

mondjuk nincs is csóringer ismerősöm.

Aki meg van, az mind értékeli ha megmutatom merre járok, mit csinálok.

2021. nov. 5. 19:10
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
Mindenki szeret dicsekedni és magáról beszélni.
2021. nov. 5. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
#5: Már pár éves? És BMW? Nem dicsekednék a csövességemmel, de te tudod...
2021. nov. 5. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
Mondjuk én se:) BMW? Én májusi gyártású merci suvval járok:)
2021. nov. 5. 19:44
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Akkor is veled lenne az asszony ha nem luxus étterembe vinned vagy nem külföldön shoppingolnatok?
2021. nov. 6. 01:19
 10/11 anonim ***** válasza:

sztem nagyon egyszerű a magyarázat:

Mo. szinte mindenben tök utolsó az EU-ban, de még a legelhízottabb nemzetek listájában és előkelő helyen vagyunk, ahogy elhízásban is.

nézd meg, hogyan néz ki a magyarok 80%-a!

ezek a dolgok meg kisebbségi komplexust okoznak, amit kötekedéssel (lásd: 1. válaszoló), hencegéssel kompenzálnak.

nem akarok bunkó lenni, de nekem az a tapasztalatom, hogy a magyarok többsége csak pofázni tud. nagyszájú hangemberek, akik még ahhoz is lusták/buták, hogy gondolkodjanak, lefogyjanak, vagy megtanuljon egy idegen nyelvet.

2021. nov. 8. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!