Mindig visszahívjátok a nem fogadott hívásokat vagy vártok míg újra keres az illető?
Ismeretlen számot soha nem hívok vissza.
Csak a családot, barátokat.
Ha nem ismerem a számot és nem is várok hívást, akkor megvárom, amíg újra hív.
Ha előre tudom, hogy majd keresni fognak valamilyen hivatalos ügyben, akkor legtöbbször azt gondolom, hogy biztosan ahhoz az illetőhöz tartozik a szám, és akkor visszahívom.
Ha várok hívást akkor visszahívom ha nem akkor nem.Gondolom ha olyan fontos akkor úgyis hív még.
A leggázabb mikor a Top Shop-tól zaklatnak a reklámmal mikor életemben egyszer rendeltem onnan valamit de már nem tökölök tiltom le a francba hogy ne hívogasson már egésznap
Munkahelyin mindenkit visszahívok - pedig ott is megtalált a Top Shop.
Normálison ha van szám, rákeresek, de nem hívom fel.
Visszahívom, ha ismerős. Ha nem és nem is várok hívást sehonnan sem (sem ismerős, sem ismeretlen/hivatalos ügy), akkor meg fel sem veszem, illetve vissza sem hívom.
Hívást meg ált. akkor várok, ha tudom, hogy teszem azt hirdetek valami használt cuccot, ahol leírtam a számomat, vagy ha rendeltem valamit, visszahívást kértem stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!