Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináltok este,ha nem...

Mit csináltok este,ha nem tudtok aludni?

Figyelt kérdés

Nagyon keveset alszom,és nehezen is sikerül elaudnom

Általában fél szoktam ijedni,és nem tudok már vissza aludni.

Filmezni nem nagyon szoktam,annyira nem köt le :/

Beszélgetős oldal?

Egyáltalán facen kívül van valami normális beszélgetős oldal?

Anotalk sem az igazi..

2021. nov. 3. 20:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Megpróbálok becserkészni a tévében egy otp-ligakupa meccset! Ha sikerül, garantált, hogy legkésőbb negyed órán belül elájulok.
2021. nov. 3. 21:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem a szókereső játék tud kiütni egy idő után.
2021. nov. 3. 21:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Gyakorizok🤓 vagy olvasok
2021. nov. 3. 22:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Engem is a szokereso szokott alomba ringatni. :D vagy a Tiktokot tekergetem.
2021. nov. 3. 22:31
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy az emberek milyen véleménnyel vannak általában erről, de azért leírom :D ASMR videókat nézek. Először értelmetlennek tartottam, de a sokadik nemalvással töltött éjszakám után úgy voltam vele, hogy adok neki egy esélyt és bevált. Azóta nagyjából minden este videókra alszom el.
2021. nov. 3. 22:45
 16/19 A kérdező kommentje:
Jelenleg is fent vagyok😪😕
2021. nov. 4. 00:51
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

Csatlakozom, az iszákosok, maszturbálók, iszákosan maszturbálók táborát erősítem.

Amúgy forró fürdő, sötétben, gyertyafénynél, közben egy jó pohár vörösbor, aztán valerianát bevenni vagy hármat még egy pohárral, utána magadhoz nyúlni.

Ha nem ódzkodsz tőle, és nincs függőségre hajlamod, egy kis fű is csodákra képes.

2021. nov. 4. 03:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Én dolgozom, és nincs lehetőség közben telefonozni.
2021. nov. 4. 18:51
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerencsére jó alvó vagyok. De egyszer volt a nyáron, hogy nem tudtam aludni! 🙃

Nem itthon aludtam, hanem rokonaimnál, egyik barátnőmmel, és a szobában ahol voltunk, iszonyú meleg volt, ezért csak forgolódtam, de még az ágy is kényelmetlen volt. Na aztán 2,5 óra szenvedés után felálltam kinyitottam az ablakot (tetőtér, nincs szúnyogháló) bejött vagy 100 szúnyog és mindkettőnket szétcsíptek. Akkor meg már ezért se tudtam aludni, hajnali 3 körül feladtam, barátnőm is, és elkezdtünk telefonozni, beszélgetni. Aztán kifáradtam, szereztem egy takarót betakaróztam és amíg kihűlt a szoba az ablak miatt így tudtam elaludni végül

Na most el is álmosodtam mire leírtam ezt. Jó éjt! 😴

2021. nov. 23. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!