Szerintetek mennyi esélye van annak hogy valaki pizza vágás közben leszúrja magát?
Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 18:47
1/10 anonim válasza:
50% Vagy leszúrja magát közbe vagy nem.
3/10 anonim válasza:
Marha bénának kell lenni hozzá, de nem teljesen kizárt - van olyan a családomban aki kenyérvágás közben vágta félbe az arcát...
4/10 anonim válasza:
Egyszerű, vágod a pizzát megszédülsz azt ott lehet a baj.
Ismertem olyat is aki minden ilyen éles szarral dolgozott nyugdíjig 1x nem vágta el magát semmivel, az okostelefon kijelzőjével meg mégis összehozta.
6/10 anonim válasza:
Lehet kérni, hogy már felvágva hozzák.
8/10 anonim válasza:
Ahhoz hogy pizzavágóval vagy kenyérvágóval leszúrd vagy megsebesísd magad ahhoz annyira balf.sznakk kell lenni,vagy balszerencsésnek hogy csoda..
amúgy 0.1 az 99.99-hez
9/10 anonim válasza:
7 milliárd emberből már nagy az esélye, de sajtreszelés közbe megreszelni magad na az gyakori.
10/10 anonim válasza:
én egyszer gyerekként a kenyeres zacskót akartam kivágni késsel és valahogy sikerült beleszurnom az élét az orrom belső részébe
szoval bármi megtörténhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!