Ismerőstől halottam, hogy már vagy ötven éve őriznek egy vélhetően II.VH-ban elhúnyt ember koponyáját. Érdekelne, hogy ki mit gondol erről?
Ha a 70-es években megtalálod valakinek a földi maradványait, eltekintve attól hogy biztosan (?) 2.vh maradvány, szerintem szólni kéne a hatóságoknak...ennyi év távlatából már mind1.
8
Azta, a név alapján nem próbáltátok megkeresni a leszármazottakat ?
Érdekelne a teljes történet. Kik őrzik, és hol? És miért? Mi a sztorija ennek?
Nagyon érdekelnek a múltbeli dolgok, ha tehetem elmegyek múzeumba, kastélyba, stb. Ráadásul kitüntetéseket gyűjtök, szóval nagy rajongó vagyok. Tényleg érdekelnének a részletek.
Fémkeresős hülyegyerekek kötelezve vannak, hogy leadják az elhunytak maradványait kegyeleti okokból.
Gondolom ha a saját anyjukat kiguberálnák a földből, nem raknák be a vitrinbe a fejét.
14
70-es években még nem hiszem hogy annyira elterjedt hobbi lett volna, de amúgy egyet értek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!