Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meg kaptam tavasszal a 2...

Meg kaptam tavasszal a 2 oltasom, de napok óta nem vagyok jól. El kaphattam a covidot úgy is?

Figyelt kérdés
Hőemelkedesem van, köhögök, hányingerem non stop, hasmenésem.... Mennyi az esélye annak ha két oltás után is megfertozodtem? El tudok ezzel menni tappenzre?
2021. okt. 28. 13:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez háziorvosa válogatja.

Ha nem akkor sajnos marad a fizetős megoldás.

2021. okt. 28. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:

9-re: Nálunk nem csinál (tegnap kérdeztem telefonon), határozottan elutasította.

(Ma megyek tesztelési pontra saját pénzen).

2021. okt. 28. 13:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen,elkaphatod,az oltás abban segíthet,hogy ne legyen súlyos lefolyású.
2021. okt. 28. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

Igen, elkaphattad. És? Folyik az orrod, taknyos vagy, megy a hasad. Na bumm. Nem mindegy, hogy korona, vagy influenza, vagy bármi más? Ki kell heverni és kész. Elmész a háziorvoshoz, megmondod, hogy dögrováson vagy, szeretnél otthon maradni pár napot és kész. Ennyi.

Én is taknyos voltam hétvégén, fájt a torkom, elmentem a dokihoz, hogy írjon ki két napra, kifekszem. Kérdeztem van-e értelme a tesztnek? Egyetértettünk, hogy az ég világon semmi. Most mivel jobb, ha tudom, hogy korona és nem influenza? Attól még ugyanúgy fertőz és ugyanúgy ki kell pihennem, meg kell gyógyulnom. Be lettem oltva tavasszal, most pedig egy szem vényre kapható gyógyszert nem vettem be. 4 nap alatt túl lettem rajta, bármi is volt az.

Túl van fújva már ez a sztori egy kicsit. Uncsi.

2021. okt. 28. 15:24
 15/16 A kérdező kommentje:

14 akkor minek írtál ide?

😃😃😃 Tudtommal nem volt kötelező de lehet én vagyok a hülye....

2021. okt. 29. 09:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy kötelező? Az nem írhat ide, aki nem érti a kérdést sem, hisz a csapból is az folyik, hogy attól, hogy oltva vagy még elkaphatod? :)
2021. okt. 29. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!