Puskás Peti tényleg jó pasinak számít?
Figyelt kérdés
Férfiként eléggé meglepődtem azon hogy állítólag több mint 100 nővel volt együtt. Pedig kinézetre elég nyámnyila, bu**s, alkata is tök izomtalan kb mint egy kislány.2021. okt. 25. 18:31
1/12 anonim válasza:
500 nőt mondott.Szerintem is túloz,igen lányos egy gyerek.Lehet mindegyiknek fizetett.
2/12 anonim válasza:
Külsőre nem inkább átlagos, de a stílusa, dumaja levesz sok nőt a lábáról
3/12 anonim válasza:
Nőként nem tetszik különösebben, de biztos van egy réteg, akinek ideális (szerintem kamaszként nekem is bejött volna), de az a ripacskodás, amit leművel... Egyszerűen szörnyű. Nem tudom, mikor és hol mondott ilyet, de biztosan túloz, pláne, ha ötszázat mondott.
4/12 anonim válasza:
500 nővel biztos nem volt együtt egy a kis körtepöcs, mert azt fizikailag nem bírta volna.
6/12 anonim válasza:
Nyomi...biztos kamu. Meg ostoba is, ha azt hiszi ez menő lenne, ha igaz lenne.
7/12 Sunshinedoll válasza:
Szerintem engedjük el azt a tévhitet, hogy a nőknek a tesztoszterontól bűzlő kigyúrt állatok jönnek be, ez csak a pasik szerint van így.
Ettől függetlenül, nekem PP nem jön be, de nem azért, mert nem izmos, hanem mert egy ripacs.
9/12 anonim válasza:
A tinilányok között biztos menő volt pár éve.
10/12 anonim válasza:
Ocsmany pasas. Nem ismerek okyan csajt,akinek bejon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!