Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szegény vagy, ha igen mitől...

Szegény vagy, ha igen mitől maradtál az?

Figyelt kérdés

2021. okt. 24. 20:11
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
64%
Hát figyelj, ha nincs célod se, de egy rakat kifogásod(mint nekem régen) és panaszod(ami érdekes ha nincs célod se de panaszkodsz) azzal nem nagyon lehet mit kezdeni.
2021. okt. 24. 22:50
 22/39 A kérdező kommentje:
Azert panaszkodik az ember, hogy meghallgassák bánatát!
2021. okt. 24. 23:00
 23/39 anonim ***** válasza:
De aki mindig panaszkodik az megszokja és a környezet is. Keress valamit az életben a végén úgyis meghalunk.
2021. okt. 24. 23:02
 24/39 A kérdező kommentje:
Kit, (mit)?Minden hitem abba vetnem, hogy majd talán jobb lesz, de a reménytelenség csalódás szül! Az élet fájdalmat hoz!
2021. okt. 24. 23:05
 25/39 anonim ***** válasza:
67%
Olvass pszichológiát, filozófiát, vallást meg ami érdekel foglalj állást járj utána, válaszold meg a cáfolatokat és nem lesz időd depizni.
2021. okt. 24. 23:09
 26/39 A kérdező kommentje:
Hiába vannak vágyaim, nem érted, hogy értelmi fogyatékos nem lehet gyógypedagógus?
2021. okt. 25. 00:31
 27/39 anonim ***** válasza:
83%
Értelmi fogyatékos is vagy, ki mondja?
2021. okt. 25. 01:07
 28/39 A kérdező kommentje:

Meg van állapítva

2005-os orvosi szakvélemény

2014-es diagnózis

Enyhe fokú értelmi sérült vagyok

2021. okt. 25. 01:09
 29/39 A kérdező kommentje:
És már a kórházban a szuletésemnel megállapították
2021. okt. 25. 01:13
 30/39 anonim ***** válasza:
57%

SZegény családba születtem, nem tudtak támogatni, és viszonylag hamar rájöttem, hogy vagy munka, vagy suli, a kettő együtt nem ment (heti 20 órát tudtam vállalni egyetem mellett, az meg havi 90-110 ezret jelentett, mikor kezdtem az egyetemet, 40-60+rezsi volt egy szoba, amellett vettem kaját (havi harmincból, szóval virsli krumplival, kb., tisztálkodáshoz szükséges dolgokat, és már a tetves BKV bérletre (3500JMF) se futotta, nem, hogy pl hazalátogatni a családhoz, vagy szórakozni.

Elég hamar felhagytam ezzel az életvitellel, és inkább teljes állás után néztem, amellett mellékállás, így megkerestem akár háromszáz ezret is, napi 14-16 óra munkával, folyamatosan, szabadnap nélkül, ezt meg a szervezetem nem bírta, egy idő után besokalltam a négy óra alvásoktól, és nem tudtam felkelni. Mikor egyszer összeestem munkában a kimerültségtől, nulla empátiát kaptam, helyette kirúgtak, mielőtt még táppénzre mehettem volna :)

Most végre találtam egy viszonylag jól fizető munkát (250), még mindig csak szobát bérlek, egy évig még gyűjtögetek, aztán húzok ki külföldre, ahol ezért az ötszörösét is megkapom, és nyugodtan élhetek, és félre is tudok tenni (laknak kinn barátok és rokonok, szóval nem a semmire megyek ki, és a kolbászból lévő kerítést várom. Szorgalmas ember vagyok, és tudom, hogy itt semmi jövőm sajnos)

2021. okt. 25. 04:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!