A bűnözők, betörők, rablók miért olyan magabiztosak?
Nem rég törtek be az egyik szomszédhoz, én is láttam a kamerafelvételeket de valami hihetetlen milyen nyugodtan mozognak egy idegen házban úgy hogy látták hogy még kamera is van. Miért ennyire nyugodtak és magabiztosak? Oké hogy símaszkot húztak és így megakadt a nyomozás, de akkor is én például két lábon remegnék hogy tetten ne érjenek haza ne érjen a tulaj miközben bent vagyok.
Az ilyen betörők hogyan lehetnek ennyire pofátlanok és mellette ilyen nyugodtak mikor jól tudják hogy éveket kockáztatnak? Mert 20 percen múlt hogy tetten ne érje őket a tulaj.
Nem félnek, gátlástalanok. Ha profik jól kitervelték a szökést is esetleges rajtaütésre. Ha maszkot húznak pláne nem aggódnak, megtámadják a tulajt és leütik, az meg csak annyira emlékszik hogy egy maszkos alak leütötte.
Sajnos némelyik bűnözőnek esze is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!