A boltban a pénztárnál fizetéskor miért kérdezi meg az eladó,hogy " bankkártya lesz?" amikor látja,hogy ott van a kezemben és pontosan tudja,hogy azzal fogok fizetni?
1. Egyrészt a vásárló részéről illik jelezni, hogyan szeretne fizetni.
2. Másodrészt nem a kezdet figyeli, hanem a dolgát teszi.
3. Harmadrészt biztosra kell mennie.
4. Negyedrészt elvárás részükről.
Önként futottál abba a bizonyos erdőbe, kedves kérdező...
Nem csak bankkártya, de SZÉP kártya is létezik, másrészt meg lehet, hogy nem téged bámul munkavégzés közben, és mivel ott állsz kukán, teljesen jogosan megkérdezi, hogy mivel szeretnél fizetni. Ha ennyire zavar, akkor mondd el előre, hogy bankkártyával szeretnél fizetni, ahogy már mások is javasolták.
„Ne várd már el tőle, hogy egész nap ott áll, monoton húzgálja a termékekrt, i.dióta vevőkkel foglalkozik, és meg azt is vizslassa, hogy mi van a kezedbe. Egy normális ember hangosan mondja, mielőtt ráüt a fizetésre, hogy kártyával szeretnék fizetni, köszönöm és nem várja el, hogy a seggét is kitöröljék helyette”
:D
komolyan, szétröhögöm magad a hozzád hasonlókon:
1, idióta vevők, mi? biztosan vannak ilyenek is, csak mondjuk a pénztárosok sem éppen az eszükről híresek, az a tapasztalatom, sőt, ha mondjuk lenne eszük, piacképes tudásuk, nem pénztárosként dolgoznának, ergo nem biztos, hogy magasabb szinten vannak, mint a legh_lyébb vevők.
2, szerencsére nem te döntöd el, mi a normális, lol.
3, bemegyek egy boltba vásárolni, fizetek. ezért sztem elvárható, h a pénztáros odapillantson, és ha látja, hogy pénzt lobogtatok, ne kérdezze meg (ha nem elvárás).
mondjuk a hozzászólásodból sejthető, hogy te sem éppen a versenyszférából dolgozol tervezőként :D
"Szerintem ne itt hisztériázz kislány, senki sem osztja a buta proli véleményed, ha nem tűnt volna fel"
tudod, azért jók az ilyen oldalak, mert a hozzád hasonló árufeltöltő átlag proletárok is jól megmondhatják a tutit nekem, vagy a kérdezőnek.
izmosabb férfi vagyok, szóval ha ezt az utcán mondtad volna, kaptál volna taslit, aztán füled farkad behúzva hazakullogtál volna pihenni anyukádhoz :D
2, nem véletlenül írtam, amit írtam: mérnöki területen dolgozom, és még az egyszerűbb bunkó emberekkel (tudod, az olyanokkal, mint te pl.) is türelmesek vagyunk, nemcsak azért, mert fizetnek, hanem mert értelmes emberek vagyunk ,és másokon vezetjük le a feszültséget.
holnap majd a gyárban 2 szellentés között ezen elmélkedj kicsit. adieu.
20/20
dehogy vagy te mérnök. ők nem így viselkednek. max. wc-t pucolsz olyan helyen, ahol mérnökök dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!