Ez lenne az élet? Hajnalban kelni, dögleni órákat a tömegközlekedésen, meginni napi 1 liter kávét és elszívni egy doboz cigit hogy ne kapj agyvérzést a munkától, hazamenni, este bekajálni maradék pörköltet, tv-t nézni és aludni?
Már akinek. Nekem nem, de ezért tettem is. Mindenki úgy él, ahogy dönt. Minden egyes döntés az ő felelőssége.
Minek cigizni és kávézni? Drága és egészségtelen.
Lehet normálisan tanulni, hogy jobb állásod legyen. Minden csak tőled függ.
Ahogy észrevettem, a legtöbb embernek bizony erről szól az élete. A kulcsa ennek a képzettség, és a pénz (hiánya).
Egy gyári munkásnak valószínűleg nem lesz olyan izgalmas, vidám élete, mint egy újgazdag, neves multinál dolgozó mérnöknek pl.
Az, hogy ezek az emberek maguk választották volna ezt az életmódot, pedig egy aljas csúsztatás. Szerintem...
Nem tudom...
Én hajnalban kelek, szlopálom a kávét (nem dohányzom), 45 km-tlevezetek aztán jön a meló, ma mindent is csináltam mert rengeteg dolgunk volt, most hazaverekedtem magam, a kanapén ülök és chipset halózok.
ez elég gányul hangzik de nem az, én rohadtul élvezem a munkám (már amikor nincs baszogatás), abba makkannék meg ha itthon kellene vakarnom naphosszat vagy valami lélekölő aktatologatást végeznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!