Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez lenne az élet? Hajnalban...

Ez lenne az élet? Hajnalban kelni, dögleni órákat a tömegközlekedésen, meginni napi 1 liter kávét és elszívni egy doboz cigit hogy ne kapj agyvérzést a munkától, hazamenni, este bekajálni maradék pörköltet, tv-t nézni és aludni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 13:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Már akinek. Nekem nem, de ezért tettem is. Mindenki úgy él, ahogy dönt. Minden egyes döntés az ő felelőssége.

Minek cigizni és kávézni? Drága és egészségtelen.

Lehet normálisan tanulni, hogy jobb állásod legyen. Minden csak tőled függ.

2021. okt. 22. 13:28
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Talán ha nem innál meg napi 1 liter kávét s szívnál el egy csomag cigit, lenne pénzed egyébre...
2021. okt. 22. 13:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem érted, kérdező? Ha keveset keresel, akkor keress többet. Ha nem tetszik a munkahelyed, akkor keress olyat, ami tetszik. Ha valaki fizikai munkát végez, azt élből nézd le és oktasd ki. Pontosan ezért vezeti Magyarország a világgazdaságot, mert annyira bölcsek.
2021. okt. 22. 13:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy észrevettem, a legtöbb embernek bizony erről szól az élete. A kulcsa ennek a képzettség, és a pénz (hiánya).

Egy gyári munkásnak valószínűleg nem lesz olyan izgalmas, vidám élete, mint egy újgazdag, neves multinál dolgozó mérnöknek pl.

Az, hogy ezek az emberek maguk választották volna ezt az életmódot, pedig egy aljas csúsztatás. Szerintem...

2021. okt. 22. 13:44
 15/17 anonim ***** válasza:
97%
Én sok olyan munkásembert ismerek, aki képzetlen és nem keres egetrengető összegeket, de szabadidejében családdal programokat szervez vagy a hobbijával foglalkozik, házát szépíti, hobbikertjét gondozza, így kiegyensúlyozott ember. Meg persze olyat is, aki munkás, elégedetlen, és a kormányt hibáztatja (és szintén elszív napi egy csomag cigit, ez 50ezer havonta, utána panaszkodik, hogy nem tud félrerakni). A kettő ugyanolyan külső körülmények között él, viszont az egyik boldog, a másik boldogtalan. Kizárásos alapon belső tényezőktől, gondolkodástól függ a boldogság.
2021. okt. 22. 15:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem, tettem is érte, hogy ne ez legyen az életem.
2021. okt. 22. 18:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom...

Én hajnalban kelek, szlopálom a kávét (nem dohányzom), 45 km-tlevezetek aztán jön a meló, ma mindent is csináltam mert rengeteg dolgunk volt, most hazaverekedtem magam, a kanapén ülök és chipset halózok.

ez elég gányul hangzik de nem az, én rohadtul élvezem a munkám (már amikor nincs baszogatás), abba makkannék meg ha itthon kellene vakarnom naphosszat vagy valami lélekölő aktatologatást végeznék...

2021. okt. 22. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!