Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van valami kreatív hobbid...

Van valami kreatív hobbid amit szoktál is csinálni? Nő vagy vagy férfi? Hány éves?

Figyelt kérdés

2021. okt. 22. 10:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jaj, bocs. 33N, 10-es voltam.
2021. okt. 22. 11:44
 12/19 anonim ***** válasza:
88%

Régebben programozni szoktam, legutóbbi komolyabb projektem egy háromkomponensű szerver-kliens alkalmazás, melynek a szerver és a "bridge" része Linux alatt fut, a kliens Windows alatt.

Újabban scripteket írkálok jellemzően PHP és Bash nyelven, amelyeket különféle VPS-eken (virtuális privát szervereken) futtatok 0/24-ben. Jelenleg 3 VPS-em van, két Budapesti és egy Debreceni.

Ha van időm, szívesen rakok össze számítógépeket különféle célokra.

Illetve egy ellenzéki csoportosulás tagja vagyok. Politizálunk, "szamizdat" kiadványokat gyártunk, segítünk egy-egy ügyben (pl. a Te szedd! mozgalomnak), vagy elmegyünk az állatmenhelyre a kutyákkal foglalkozni :)

2021. okt. 22. 12:08
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

Videoklippeket készítek zenék alá sorozatokból. Youtube-ra is feltöltöm őket, csak kb. senki nem nézi :D

19/L

2021. okt. 22. 12:41
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Háznézés, keresés, tervezés.

Régebben 3D modelleztem és maketteztem pl.

2021. okt. 22. 18:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Régebben cosplayeztem, az nagyon varrós-barkácsolós volt. Még manapság is csinálok kosztümöket, játékfegyvereket ha úgy alakul.

Bőrözni is szoktam, karikás szegecses öveket, ékszereket készítek.

Amúgy leginkább rajzolok, azt szinte minden nap.

2021. okt. 22. 19:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is lemaradt, 38n
2021. okt. 22. 19:18
 17/19 Metionin ***** válasza:
80%
Rajzolás, festés. Meg balettozok, csak az nem tudom, mennyire számít kreatívnak.
2021. okt. 22. 21:59
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Kimondottan a kreatív hobbik érdekeltek, vannak köztük érdekesek.

Pl otthon hobbiból könyvkötéssel foglalkozóval meg nem találkoztam.

Családi, rokoni, ismerősi körben sok van olyan, amiket írtatok, plusz van aki amigurumikat horgol, gobelineket hímez, tűnemezel (nem ugyanazok)

2021. okt. 23. 15:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát üres lapokat kötök könyv formátumba, így skechbooknak, és naplónak is jó.
2021. okt. 23. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!