Mi a kedvenc tv műsorod? (Bármilyen lehet)
Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 21:37
1/13 anonim válasza:
A Halló,halló! Régen nem szerettem, de valamelyik nap belefutottam és jókat nevettem, ezért elkezdtem nézni az elejétől.
2/13 anonim válasza:
Survivor, Exatlon, Ninja Warrior. Régebben nagyon szerettem az énekes tehetségkutatókat is.
3/13 anonim válasza:
impractical jokers- TV2 Comedy
Sztárban sztár- TV2 (bár sajnos a színvonala sokat romlott)
4/13 anonim válasza:
Esküvő első látásra, csak nagyon elnyújtva, széthúzva, szinte követhetetlenül adják. Sokat meg lehet tudni a férfiak és nők elvárásairól, a kudarcok okáról.
5/13 anonim válasza:
Én már csak sportot nézek a tévében, meg néha a gyerekek valami mesét. Híradó nem érdekel, a sorozatok gagyik, a többi meg tele van reklámmal.
6/13 anonim válasza:
Hogy lehet bármelyik választ lepontozni? Ez csak szimplán véleményt kér. Minden válasz hasznos.
Ment a zöld jel mindenkinek.
7/13 anonim válasza:
Nincs bekötve a tv, az M4 sport webes verzióján szoktam követni a focitornákat, így ezek szerint az a kedvenc.
10/13 anonim válasza:
Húh, hát én eléggé sorozat függő vagyok 😅 Amiket szoktam nézni: A nagykövet lánya, A bosszú csapdájában - TV2, María, Tiltott gyümölcs, A végzet asszonya - Izaura tv, Elárulva - SuperTV2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!