Gáz ha bezárkózom a szobába a UPC-sek elől?!
Figyelt kérdés
10 perc és itt vannak de én nem akarok velük talizni itthoni ruhába vagyok anyáék meg nem szóltak előbb hogy jönnek mit tegyek??2021. okt. 15. 11:20
2/15 anonim válasza:
Jaj, de gyerekes vagy. Öltözz fel, és kész. De ha szüleid otthon vannak, nem vagy köteles kimenni, majd ők foglalkoznak velük.
3/15 anonim válasza:
Őket pont az érdekli hogy milyen ruhába vagy. Nem téged mennek "megszerelni".
4/15 anonim válasza:
Hany eves vagy, 10?! Mennyire szanalmas mar ez az 'itthoni ruhaba vagyok' kifogas, huzzal kifele beengedni oket.
5/15 anonim válasza:
ja es amig kiirkalsz egy ilyen idiota kerdest, kb. 3x feloltozhetsz...
6/15 anonim válasza:
Nem kell felöltöznöd. Csak húzzál egy papírzacskót a fejedre és nyiss ajtót. Aztán történjék aminek történnie kell.. :)
7/15 anonim válasza:
Még egy kis szerencsével olcsóbban kötsz szerződést mint a szüleid! Ahogy az előző is írta. Hajrá!
8/15 Koplárovics Béci válasza:
Na, elkészült a sminked?
9/15 anonim válasza:
Az UPC-sek elöl mindig be kell zárkózni ! Szólj anyádéknak, hogy zárkózzanak.
10/15 anonim válasza:
És ha otthoni ruhában vagy, akkor mi van? Szerinted nem láttak még melegítőt? Vagy gondolod, hogy mások frakkban / estélyiben várják a szerelőket?
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: igen, gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!