Miért ennyire gyenge majdnem az összes nő kézfogása?
Jóformán csak úgy odatartja és ha csak egy kicsit is megszorítod vagy megtartod a kezét, érzed, hogy szétfolyik a kezedben. Alig ismerek nőt (talán 1-2), akinek határozott a kézfogása és "ellen tart" legalább, még ha nem is szorít vissza. De van, aki az enyémhez igazítja a kézfogás erősségét és valamiért jobb benyomást kelt bennem elsőre, kevésbé tűnik kelletlennek és passzívnak.
Mire jó ez a "döglött halnak" nevezett stílus?
Nem szeretnék senkit kritizálni, nem ezen múlik a másik megítélése felém végső soron, csak szimplán érdekel.
A férfiak gyakrabban fognak kezet, a nőknek ez inkább csak felesleges formalitás, nincsenek hozzászokva, inkább haladnának a fontosabb témák felé.
Férfiaknál ez nagyobb hagyomány, a nőknél csak nem olyan rég jött be.
Nekem pont ellenkező a tapasztalatom.
Nem sűrűn fogok kezet, de általában inkább pont a nők azok, akik határozottan, de mégsem erőből fognak kezet.
Nagyon sok "férfi" fog úgy kezet, hogy az ujjaim ropognak, vagy olyan gyenge, hogy egyenesen undorító.
33/Ffi.
Ez nagy f..szság.
Inkább határozottság és típus kérdése. Illetve van akinél ez tanult dolog.
Amúgy mire jó még ezen is fennakadni? Ennyi problémát generálsz az életben akkor rá megy az egészséged.
Egy nőnek nem szokás megszorítani a kezét, legalábbis én sose tenném,meg nem is várom el, hogy ő rászorítson az én igencsak lapát kezemre. Sőt, most lehet maradinak fogsz tartani, de én a régimódi kézcsókot a mai napig szívesen alkalmazom. Persze szigorúan megkérdezem, lehet-e. Van aki mosolyogva elutasítja, ám van aki engedi. Nem annyira divatjamúlt a lovagiasság.
#3:
Akkor költözz Japánba, és hajlongj. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!