Elvileg zavarba jött tőlem. De miért?
Figyelt kérdés
Tízen éve ismerjük egymást, lassan elvileg kollégák is leszünk mivel váltottam munkát. Tegnap találkoztunk, miután el mentem(hagytam dolgozni tovább) írt egy üzenetet amire nem is számítottam. Csinos voltam és nagyon cuki, aranyos,es zavarba is jött. Nagyon jól esett ez, de mi úgy vagyunk mint haverok, ismerősök. Vagy most ezzel másra is szeretne utalni? Ő 33 én 29n.
Az idióta, bunkó, kotozkodo válaszokra nem tartok igényt a normális segítséget köszönöm előre is!
2021. okt. 14. 19:37
1/4 anonim válasza:
Te tudod, hogy amúgy hogy beszél veled, szokott-e ilyeneket írni. Vagy ez ritkaság?
Ez az üzi szerintem egyértelmű, tetszel neki. Csak fura, hogy így közli ezt..
2/4 A kérdező kommentje:
Nem meg sose írt ilyet!!!Az utóbbi időben nem is beszéltünk csak mióta meg tudta, hogy egy helyen fogunk dolgozni de két külön épületben.
2021. okt. 14. 19:53
3/4 anonim válasza:
Lehet tetszel neki és ezzel akarta jelezni
4/4 A kérdező kommentje:
Aranyos volt ő is, nagyon jól esett ez az üzenet tőle. Csak nagyon meg lépett
2021. okt. 14. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!