Mivel védhetném meg magam utcán?
Mivel még jövő kérdése hogy lesz e gázpiszrolyom(Pénz,és életkor miatt), gondoltam hogy veszek valami olcsó jánoshoz illöen fegyvert(Vagyis annak használható eszközt(.
Mivel vidéki vagyok,és legközelebbi vadászboltról nem igen mondanak szépeket,paprika spray,az meg kkve.
De ki mit hord magánál?
(Mondhatnátok hogy futás,de helyzet függő,plusz nem vagyok igen jó futásban,meg az is függ hogy milyen időszak van)
gázpisztoly pénzkidobásos féltégla.vannak komolyabb gázsprayk foxlabs 2. 0 narancssárga cimkés lengyelektől lehet kapni online.máris sokkal hatékonyabb mint az a nyomorult cinköntvény sz*r.
nehéz kérdés igazából normális eszközt nem kapni Mo-on.a taser is csak egy lövetű,de talán kapni két lövetűt kb500 ezer huf.
muzeális elöltöltősek egyenlőre tulzás lenne ólomra töltve.nem halálostmeg alig tudok,ami hatékony lenne valóban.jó lenne több lövetű bola wrap,ha létezne ilyen.talán hidegfegyver?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!