12/14 anonim válasza:
Hát nekem _eddig_ nagyon jó év.
Végre egy normális munkahelyen dolgozhatok, ami perspektívákat és jövőképet ad.
Annyi időm volt sportolni, mint még soha és ki is használtam.
Még van home office, tavasszal távoktatás volt és részben most is az van.
Rengeteg élményben volt részem, magamhoz képest nagyon sok helyen jártam.
13/14 anonim válasza:
Nekem eddig kifejezetten borzasztó egy évem volt. Természetesen akadtak azért jó pillanatok is, de a negatívak kicsit beárnyékolták/beárnyékolják azokat..
14/14 anonim válasza:
Mérsékelten.
Munkában, magánéletben egyelőre teljesen OK, viszont ami az országban, világban zajlik körülöttem, azt nagyon nem szeretem. Elkeserít, ahogy az emberek viselkednek egymással, amit ez az egész hisztéria kiváltott sokakból. Mostanában időről időre rámtör az érzés hogy én nem akarok egy ilyen világban élni. Ez aztán elmúlik persze, de nagyon rossz, amikor ezt érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!