Mi a véleményetek erről?😳😂
Nagyszínpad,nagyszínpad,nagyszínpad!
Igazán romantikus dalszöveg :DDD
Nekem erről most az jutott eszembe, hogy mennyire másképpen gondolkodnak (vagyis egyáltalán NEM gondolkodnak :)p ) a pasik, mint a csajok.
Volt a napokban itt két kérdés. Egyik nap kiírta valaki, hogy "Csajok! Mi tetszik azon a férfin aki jelenleg a szívetekben van? Külsőre gondolok.". Jöttek a kommentek, hogy "azt, hogy olyan magas, sármos, jó kiállású, férfias a kisugárzása", meg "olyan szépek a szemei és a mosolya", meg " igazán nőnek érezhetem magam mellette", meg "alacsony is, kövér is, kopasz is, de mégis imádom, mert ezek mellett millió más jó tulajdonsága is van" stb. Bla-bla-bla...
Másnap kiírták ugyanennek a kérdésnek a fordítottját: "Pasik! Mi tetszik azon a lányon aki jelenleg a szívetekben van? Külsőre gondolok!". A válaszok: "jó nagy feneke van". "Akkora csöcsei vannak, mint két sárgadinnye és lengenek ahogy jár. Fogtam is őket. Qrva jók!"
Hát, ennyi... Valljuk be, a pasik (legtöbbje) nem az agyával gondolkodik, nincs ezen mit szépíteni. A vizuális inger MINDENT elvisz. Eléggé egysejtűek vagyunk, de hát ez van. :)
Tisztelet a kivétel(ek)nek.
(F)
3
Ne próbálj átlagolni pár GYAKORIKERDES válaszból, pl aki a fejemben van nem egy formás lány... Nem is az miatt van a fejemben.
4
Oda van írva, hogy tisztelet a kivételnek. Ha te pont ilyen kivétel vagy, akkor éppen neked szól az utolsó mondat.
És nem a gyakoris válaszok alapján átlagolok, de azért nézzünk már a tükörbe őszintén. Hány pali fordul meg az utcán a csajok után és hányan dudálnak rájuk autóból, stb. Ők valószínűleg nem a lányok belső értékei miatt dudálnak, fordulnak meg utánuk, fütyülnek, szólogatnak be, csapkodnak a fenekükre, fogdossák őket stb. Nincs olyan csaj, akinek ne lenne ilyen tapasztalata, ők biztosan tudnának erről bővebben is mesélni.
A készítő beszélt róla még régebben, és ez csak egy paródiaszerűség akart lenni asszem.:D
Amúgy forma egy tag a többi régi videója alapján (anno néztem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!