Magyarországon mennyi 210cm+ ember lehet?
Figyelt kérdés
Én 199cm vagyok de nagyon ritkán látok magasabbat.2021. okt. 10. 09:40
1/10 anonim válasza:
Magyarországon pár száz ilyen ember lehet max. Azok is fekák, esetleg hollandok vagy valamilyen skandinávok.
2/10 anonim válasza:
Van egy barátom aki 212cm 16 évesen
3/10 anonim válasza:
Az egyetemünkön van egy srác, aki szerintem még 220 centinél is magasabb. Le kell hajtania a fejét, hogy beférjen az ajtón.
4/10 anonim válasza:
Hozzáteszem, életemben nem láttam magasabb embert, mint ő, de tényleg.
5/10 A kérdező kommentje:
3mas az szerintem inkább csak 200cm körüli az alacsonyak nem tudják megbecsülni a mi daliás magasságunkat
2021. okt. 10. 13:03
7/10 anonim válasza:
Kérdező: egy ajtó átlagosan 210 cm magas. Ha egy ember olyan termetes, hogy le kell hajtania a fejét, ennél csak jóval magasabb lehet.
8/10 anonim válasza:
Szakmán az osztályfőnököm 213 centi volt. Rajta kívül még ismerek jópár 200 feletti embert. Hogy hány 210 plusszos van az passz, de két méter felett biztosan van pár tízezer.
9/10 anonim válasza:
Ezer ilyen kérdés van naponta.
Nem unod még? Csak kicsivel kell szélesebb gödröt ásni neked is...
10/10 anonim válasza:
Általánosban volt egy srác, aki 13 évesen már 200 cm volt. Nem tudom, mekkorára nőhetett végül. Rajta kívül egyszer láttam egy embert a metrónál, akinek annyira le kellett görnyednie az ajtóban, hogy a teteje a lapockáját súrolta. Ránézésre ő is olyan 210 cm körül lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!