Hideg vagy meleg vízzel zuhanyzol?🚿
Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 20:07
A kérdező szavazást indított:
Hideg🔵
Meleg🔴
64 szavazat
1/11 anonim válasza:
Számos jó dolgot mondanak a hideg zuhanyról de egyszerűen fáj a mellkasom utána meg ilyesmi.... Nem fogom csinalni a hidegzuhanyt...
3/11 anonim válasza:
Nyáron langyossal, télen meleggel. Hideggel soha. Amúgy is jobban szeretem a kádban fürdést, ha hűvös már az idő, de sajnos pár hónapja olyan albérletben lakom, ahol csak egy kicsi zuhanytálca van (így érthetően nincs fűtés sem), úgyhogy számomra rémálom a zuhanyozás. Egyszerűen alig tudom rávenni magam, szégyen, de sokszor inkább egy nagyobb lavórban mosakszom meg. (Több, mint 40 évig kádas fürdőszobás lakásokban éltem.)
4/11 anonim válasza:
Melegben tusolok, a végén csak a lábamra engedek hideg vizet.
5/11 anonim válasza:
Nyáron langyossal és van, hogy a végén lezuhanyzok hideggel, az év többi részében meleggel.
6/11 Metionin válasza:
Langyossal. A túl melegtől kiütéses lesek, mint a kisgyerekek.
7/11 anonim válasza:
Szerintem langyos, de eddig egy lány sem jött be mellém, mert nagyon hidegnek tartották. Olyankor melegebbre állítottuk, de azt meg én nem bírom sokáig. Kifejezetten hideg vízben nem szeretek zuhanyozni, viszont szoktam úszni télen is természetes vizekben. Amikor már jeges, akkor csak 2-3 percet.
8/11 anonim válasza:
Nyáron mindig csutra tolva a hideget, télen először meleggel, majd utolsó 1 percben hideg.
9/11 anonim válasza:
Én mindig hideg vízben zuhanyzom/fürdök.
10/11 anonim válasza:
mindig hideggel fejezem be.szeptemberig a kerti kútnál zuhanyoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!