A kérdező szavazást indított:
Igen
Sok
29 szavazat
2/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy alkesz, ha nem bírna ki mondjuk 3 napig sör nélkül és remegne, agresszív lenne na az már alkesz! Apósnak volt olyan időszaka amikor napi 1et mehivott este mert jól esett. Aztán azóta se. Sztem hétvégén belefér akár 2 doboz, de a heti 5x2 sztem sok!
3/8 A kérdező kommentje:
Meg tudom állni, ha nem dolgozok aznap nem is iszok.
Átlag munka után szoktam 2 sört míg hazaérek.
2021. okt. 7. 12:07
4/8 anonim válasza:
Nemed, sor alkoholtartalma es 0,33-as,vagy 0,5-os?
Nok fele annyit birnak. Testmeret is szamit. Es ket nem eros sor az kulturalt fogyasztas, csak a magyarok nem szoktak ilyesmihez.
5/8 A kérdező kommentje:
F 27 173/65 s.ipázni szoktam (4,8a)
2021. okt. 7. 19:55
6/8 anonim válasza:
Szerintem normális, a sörnek számtalan jótékony hatása van vannak benne vitaminok 2db sor az nem sok.
7/8 MolotovPunk válasza:
Ha csak sört iszol ez még nem túl nagy mennyiség. Jobb, mintha tömény piát innál helyette.
8/8 anonim válasza:
Szerintem határeset. Nem sok 2 sör, de (majdnem) minden nap talán mégis. Nem biztos, hogy megállsz ennyinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!