Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert hiteget hogy visszaadja...

Miert hiteget hogy visszaadja a szolgaltatas arat?

Figyelt kérdés
Kifizettem egy szolgaltatast elore, (utalas) amit az o hibajabol nem akarok tovabb igenybe venni. Kertem hogy fizesse vissza. Azt mondta visszafizeti, nem tiltott le sehonnan. Valaszol. Mar mondtam neki hogy ma estig kap haladekot, ellenkezo esetben feljelentem. Azt mondta visszautalja. De nem tortenik semmi. Mit tegyek? Vagy miert hiteget ?
2021. okt. 4. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Nyilván abban bízik, hogy nem mész el a feljelentésig.
2021. okt. 4. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem utalja át a megadott idöpontig, akkor feljelented.
2021. okt. 4. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
holnap reggelig van idő
2021. okt. 4. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Lehet visszautalja, lehet tényleg úgy gondolja, hogy nem fogod feljelenteni.Azért nem mindegy konkrétan miről van szó, mert ha te rosszul ítéled meg a helyzetet és egy kicsi összegről van szó, lehet nem éri meg emiatt pereskedni.Mert hogy ez lesz belőle, ha feljelented.Ha nem neked adnak igazat, akkor még a perköltséget is a nyakadba varrják.
2021. okt. 4. 18:23
 5/5 A kérdező kommentje:
120 ezer
2021. okt. 4. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!