Férfi tusfürdővel moshatok hajat? 16l
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 00:37
1/12 anonim válasza:
Hogy férfi vagy női, az ilyen szempontból irreleváns, legfeljebb a szaga miatt számít. A tusfürdő nem hajra való. A semminél jobb, de nem lesz olyan szép, mintha samponnal mostad volna.
2/12 anonim válasza:
Persze, akár mosogatószerrel is.
3/12 anonim válasza:
Samponnal kéne, különben csak a szaga miatt van férfi még női
4/12 anonim válasza:
Én van, amikor samponnal fürdök és tudfürdővel mosok hajat. Abszolút semmi különbség. :D
5/12 anonim válasza:
Szerintem férfi samponra gondolt. De csak gondolt. :D
6/12 anonim válasza:
Van olyan tusfürdő ami hajmosásra is jó.Például:
8/12 anonim válasza:
Az első butaságot ír. A férfi kozmetikumok mindig ilyen 8 in 1 dolgok. A tusfürdő egyben sampon, autómosó és poloskariasztó is. És a nyikorgó ajtóval is csodát tesz. Egészségügyileg abszolút nem árt, csak az illat a kérdés, hogy tetszik vagy nem tetszik.
Egyébként fordítva is igaz, én férfiként éveken át használtam női sampont, mert épp az volt szimpatikus, és nem haltam bele, meg ki se hullott a hajam...
9/12 anonim válasza:
Igen már mostam. Semmi különös dolog nem történt.
10/12 anonim válasza:
Mi pasik, férfi tusfürdővel mosunk hajat, hónaljat, fenekünket, fütyinket és a talpunkat (magyarán az egész testünket). Ezáltal tiszták leszünk és így megyünk randira. Ha egy lány férfi tusfürdővel mossa meg magát akkor egy hét múlva kinő a fütyije és szőrös lesz a mellkasa. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!