16-20 évesek hetero fiatalok, hány lmbt+ ismerősötök van?
Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 15:06
31/34 anonim válasza:
30
Ilyen esetben mit szokás mondani, heteronak tartod magad ?
32/34 anonim válasza:
#31:
Alap esetben, ha nem lenne már rá más kifejezés, akkor igen, hetero-nak számítanék, tekintve hogy a feleségemben a korábbi férfiasságának legapróbb jele sem lelhető fel.
De tekintve, hogy van rá szó, én a Gyneszexuálist szoktam használni. Azaz a nőkhöz, női nemhez, nőiességhez vonzódom.
Ha a férfiasságnak csak szikrája is megjelenik, azt nem tudom vonzónak tartani.
34/34 anonim válasza:
Nincs sok, szóval én nem is értem miért kell ekkora üldöztetésben részesíteni a kormánynak őket, nem jelent veszélyt a tàrsadalomra. Egészségtelenebb lenne, ha elnyomnák magukban és az elvárások miatt heteró kapcsolatot tartanának fent, volt is erre példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!