Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Beszélgetni életkor elmondása...

Beszélgetni életkor elmondása nélkül is lehet?

Figyelt kérdés
Csak mert amikor elmondom az életkorom többet már em is irnak nekem.
2021. okt. 2. 11:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, én se szoktam hangoztatni, sőt a legújabb barátom szerintem nem is tudja, nem mondtam és megadva sincs semmilyen nyilvános felületen. Mégis tök jókat beszélgetünk, tegnap már személyesen is.
2021. okt. 2. 11:06
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Nekem se írnak többet amikor megtudják hogy 76 éves vagyok.
2021. okt. 2. 11:10
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

mert kamu

2021. okt. 2. 11:19
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Hogyne lehetne.
2021. okt. 2. 11:25
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos nem, mert ha 11 éves vagy akkor engem pedofíliával fognak megvádolni és az elég egészségtelen dolog.
2021. okt. 2. 11:25
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem, ez alapvető bizalom kérdése, hogy n3hány infot tudsz.

Fiu/lany, kor

2021. okt. 2. 11:30
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Ez attól függ. Mert most na, ha tizenéves vagy, és a másik pedig például 30-40, akkor igen, normális, hogy többet nem akar beszélgetni veled. De ha most te egy olyannal beszélgetsz, akivel tudjátok egymásról, hogy kb. egykorúak vagytok, akkor most nem számít annyira, hogy te 16 vagy, a másik meg 18. Viszont amúgy érthető, ha valakit érdekel a korod, és utána nem akar már beszélgetni veled, miután elmondod. Én se akarnék például egy 40 évessel beszélgetni, de egy 13 évessel sem.
2021. okt. 2. 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
Bármelyik két ember beszélgethet szerintem. Aki nincs azon a szinten mint te az úgyis hamar kibukik, kor ide vagy oda. Vannak nagyon értelmes 13 évesek is. Nem sok, ez igaz, de ha nem az az úgyis hamar kiderül és elhal a beszélgetés. Pont ahogy a 40 éves is lehet egy agyilag teljesen leépült, ami eleve elhalasztja a beszélgetést, de ha értelmes, akkor miért ne? A kor csak egy szám.
2021. okt. 2. 11:40
 9/12 anonim ***** válasza:
93%
De miről beszélgetni? Mert ha nem párkapcsolati célból megy a diskurzus akkor szerintem nem csak hogy az nem számít, hogy ki hány éves, de még a nemük sem! Én is beszélgettem jópárszor olyanokkal, hogy nem tudtam se kort, se nemet. Közös érdeklődésnél ez nem számít.
2021. okt. 2. 11:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet. Miért ne lehetne? Biztos én vagyok fura, de nekem a másik ember koránál sokkal többet számít az értékrendje, gondolkodásmódja.

(Ugyebár csak beszélgetésről van szó. Pl egy párkapcsolat esetén már nem lényegtelen.)

2021. okt. 2. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!