Érdemes a TikTok-ra regisztrálni?
Közösségi platformok terén lemaradásban vagyok, eddig csak Facebook-ot használtam, de azt is inkább csak személyre szabott hírek követésére, ezenkívül még Reddit.
Se instragram, se twitter, se tiktok, de már annyian nyaggatnak, hogy próbáljam ki. Találni ott érdemes tartalmat? Megéri regisztrálni? Hasonlítják a YouTube shorts-hoz, na azt kipróbáltam, mert tolja a YouTube, hát ott annyi történik, hogy lányok nem csinálnak semmit zenére, aztán ugyanez csak valami kivágott felsőben, melltartóban, bikiniben, szóval ez azért nem meríti ki az érdeklődésemet. Nem állítom, hogy nem nézek ilyesmi tartalmat, de arra megint ott a Reddit.
Szóval?
Írj be pár hashtaget a keresőbe azzal kapcsolatban, hogy milyen tarlamakat szeretnél látni, szívezd be azokat a videókat, amik tetszenek vagy kommentelj alájuk, vagy csak simán rögzítsd a kedvencek közt pár hashteget és az algoritmus hamar megérti, hogy milyen tartalmakra vagy kiváncsi. Ha egy tartalom nem tetszik, akkor csak rákkattintasz, hogy "nem érdekel" .
Amúgy nagyon sok ismerősöm van, aki "utálja" a tiktokot pedig életében le nem töltötte, és youtube shorts vagy instagrammon nézi ugyanazokat a tiktok videókat, amiket az appon keresztül is láthatna. 😀 Pedig már csak a kommentek miatt is megéri letölteni, mert az egyik legviccesebb kommentszekciók vannak egy-egy népszerű videó alatt.
Egyebként ez úgy van általában, hogy először utálod, idegenkedsz tőle, aztán letöltöd és szépen lassan rákattansz.
Én 2019ben töltöttem le és azóta szinte minden nap használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!