Csak én vagyok úgy, hogy szívesebben élnék valami "törzsfélébe" mint ilyen "civilizált" világba?
Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 18:55
1/14 A kérdező kommentje:
De tényleg, itt tanul az ember meg dolgozik, vagy mindkettő, csekkeken parázunk, lehet mondani hogy az egészség de ilyenek miatt kimerült stb. a legtöbb ember azt meghal valami szarba.
Eközben máshol fára mászol reggel, keresel kaját, megdugsz valami nőt azt szívtok valami sámán port, azt még a fáramászástól ki is vannak tesizve élnek vagy 80 évig itt meg meghalunk 50 évesen sztrókba vagy infarktusba, azt se lehet mondani, hogy az egészségügy mer manapság valami orvos ténykedik a legtöbb helyen már :'D
2021. szept. 28. 18:59
2/14 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam, de végül arra jutottam hogy jobb ez így ahogy most van🤷♂️
3/14 anonim válasza:
Valóban csak az egészségi kérdés miatt előnyösebb a civilizált életmód. De ha az nem lenne gond, akkor én is sokkal-sokkal szívesebben élnék törzsi életet. Tényleg sokkal jobb lenne.
4/14 anonim válasza:
Nem tetszik a gondolat, hogy egy fára mászó, sámánport szívó munkakerülő megdugjon, ha olyan kedve van, mert nő vagyok.
5/14 anonim válasza:
törzsi világ pont olyan mint a civilizált csak putrisabb
6/14 anonim válasza:
A törzsi világ nekem már sok lenne, de én is természetközelibb életet szeretnék élni. Ez túlszabályozott világ sem jó.
7/14 A kérdező kommentje:
De tényleg mivel töltöm a szabadságomat, futok, edzésre járok, olvasok, tél közepén is kint ülök az erdőbe semmi bajom, ha túlhajtom magam melóval orrvérzés, magasvérnyomás, benőtt körmöt értem csak el mást nem nagyon, ja meg kevés szabadság alatt potrohot szoktam növeszteni.
2021. szept. 28. 19:48
8/14 anonim válasza:
Inkább full egyedül élni a legjobb.
9/14 anonim válasza:
Álomvilágban élsz, ha azt hiszed a törzsi kultúrakban 80 évig élnek.
A modern orvoslás hiánya, a kezeletlen betegségek miatt olyan 60 körül, ha van az átlagéletkor.
10/14 A kérdező kommentje:
Mint leírtam a legtöbb ilyen törzs azért érintkezik a modern orvoslással, akikkel nem érintkezik azokról nem tudunk semmit, tehát kitudja hogy élnek.
2021. szept. 28. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!