A halott emberek miért maradnak fent Facebookon?
Meglehetősen furcsa kérdés lesz. de kapásból 10 profilt tudnék említeni ami halott emberekhez tartozik, csak mert kicsit nyitott szemmel járok az internetes hírekben stb.. ha 5 percig jobban kutakodnék akkor sokkal több olyan profilt tudnék mondani aminek a gazdája már nem él és a profil áll jó ideje.
Nem értem hogy ilyenkor előtte miért nem törlik le magukat az emberek? Jó, hogyha hirtelen baleset vagy pl szívroham jön rá az emberre akkor ez nehezen kivitelezhető, de pl az olyan profiloknak a zöme amikről tudok fiatal öngyilkos volt. Olyan profilról is tudok ami 10 éve áll (Budaörsi öngyilkos lányok egyike) meg Szolnokon is történt egy hasonló, ott mindkét érintett fent maradt facebookon.
Na aki ilyet tett pl miért nem törölte le magát a tette előtt? Ha tudták azt hogy mit fognak csinálni akkor minek akartak fent maradni ott?
Én ha ilyet tennék lehet letörölném magam vagy ha súlyos beteg lennék és érezném hogy nagyon nem vagyok rendben akkor is.
Vagy ez hogy működik?
Nekem azon jár,hogy törlöm.
De nem akarom,hogy fent maradjon...
Mert akkor utána mindenki visszaolvassa,és mutogatást se akarok hogy jajj te tudtad hogy hogy érzi magát,miért nem csináltad ezt meg azt...
Úgy akarnám,hogy mások példánya is törlődjön...
Akkor már tuti nem lennék itt.
Nyilván nem ezzel van elfoglalva... Nem is értem a kérdést.
Egyik rokonomnak is megvan még a profilja, ő is öngyilkos lett. Értelemszerűen nem a facebookon járt az esze.
Az oldala pedig átalakult emlékoldallá, szülinapján és a halála évfordulóján elárasztják a megemlékező üzenetek, közös fotók. Néha szeretek ránézni a profiljára és megnézegetni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!