Duci lány is vehet fel haspólót?😬👉👈 fiúk nektek ez kiábrándító?
Eh... Inkább ne. Annyira kiábrándító :/
32/N
Igazából minden embernek joga van úgy felöltözni, ahogyan jól érzi magát és nem botránkoztat meg vele tömegesen embereket. Egészségesnek azt vélem, ha az embernek fejlett önkritikája is van az elképzeléseivel párhuzamban. A példa kedvéért: A legtöbb ember nem tartja túl szerencsés párosításnak az alaktalan, aránytalanul zsíros női fenékre erőltetett csípőnadrágból kibuggyanó, leomló hájtömeget egy olyan felsőrésszel, amely úgyszintén szemmel láthatóan kicsi a viselőjére. Ettől még joga van bárkinek így öltöznie, de nem kell csodálkoznia az emberekből kiváltott reakciókon ezt követően. A hasmutogatós öltözék akkor előnyös, ha formás, szemmel láthatóan súlyfelesleget nem mutató has a mutogatás tárgya.
A témakörhöz tartozó jóhiszemű ajánlásom:
Most, hogy jönnek az egyre hidegebb hajnalok és kora esték, kifejezetten nem ajánlom a viseletet olyanoknak sem, akiknek esztétikus hasuk van, - mert nőgyógyászati problémák kialakulását segíti elő a rendszeres "fagyasztás", - a súlyosabb húgyúti problémákról már nem is beszélve.
Viselhetsz bármit amit akarsz de nem fogsz barátot találni és ezt nem bántásból.
Egyáltalán nem vonzó ha duci vagy és haspolot viselsz
Miért ne hordhatnál?
Vedd fel azt ami tetszik. Nekem pl kifejezetten bejön 😅
Őszintén.
Hordd ami jól esik! Nézz ki úgy ahogy jól érzed magad! Ha ducin, haspólóban akkor úgy, ha vékonyan, zsákruhában úgy, bármit vegyél fel ami úgy érzed jól áll, és legyen olyan alkatod, amiben boldog vagy, és nem okoz fizikai problémákat.
!!!De!!!
Az, hogy ide kiírtad, nem arra utal hogy túl jól éreznéd magad a bőrödben. Az, hogy külső megerősítés kell, azt jelenti hogy nem fogadod el magad. Mondhatja neked hárki hogy "igen a ducik szépek és hordj amit akarsz mert tökéletes és gyönyörű vagy ahogy vagy", de ez nem lesz igaz amíg kívűlről jön...
Én a helyedben önvizsgálatot tartanék. Ha nagyon rosszul érzed magad akkor pszichológussal (ha gimis vagy még tuti van sulipszichológus, ha nem, akkor TB-re is elérhető!).
Lehet, hogy nem vagy duci, csak borzasztó a testképed. Én se voltam soha deszka, és nem is voltam elégedett. Aztán most hogy felszedtem 15 kilót visszanéztem a régi képeket, és rájöttem hogy úristen, azt kövérnek gondoltam? Fullosan néztem ki...
Viszont lehet az is, hogy okkal nem érzed magad jól a bőrödben. Ugyanígy érzek én is most. Nem egészséges hogy híztam. Rosszabb a közérzetem, és jobban állt a normál alkat. Ha te is normál alkattal vagy boldog, hajrá!
Miért ne vehetne fel?
Mindenki azt vesz fel amit akar ha jól érzed magad benne ne törődj, hogy vadidegen emberek akár gyakorin akár a való életben mit gondolnak rólad
Komolyan, ennyi önértékelési zavarral rendelkező embert, plusz még sokan adják is alá a lovat.
Undorító, amiket linkeltél. Az a sok kövér csaj azt hiszi magáról, hogy ugyanúgy öltözködhet, mint a vékonyabb társaik, de ezzel csak közröhej tárgyává válnak. A kövérek NEM VEHETIK FEL ugyanazokat a ruhákat, mint a vékonyabb társaik, mivel nem ugyanúgy fog rajtuk állni. Őszintén, ki kíváncsi az ő hurkájukra és a nagydarab hasukra? Senki! Minek akarják mutogatni magukat? A két linkelt képen a két csaj hasa akkora, mint egy hordó. Imádom ezt a testpozitív hozzáállást, viszont ez már a ló túloldala. A kövérséget minek premier plánba tenni? Az egészségtelenséget minek ennyire hirdetni?
Komolyan, nem igaz, hogy ennyi embernek nincs megfelelő önértékelése, és önkritikája!
Na, most nézzük meg ezeket a csajokat:
És akkor most döntsük el, hogy melyik a szebb kivitel.
Ha egy kövér csaj ugyanazt a ruhát akarja felvenni, mint a vékonyabb társai, akkor fogyjon le és ne akarja magát égetni azzal, hogy a nagydarab testére ráhúzza a vékonyaknak való ruhadarabokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!