Dr.Falus Ferenc volt országos tisztifőorvos , és Dr.Falus András immunológus ők testvérek?
3-as vagyok ismét.
Eközben végeztem egy kis kutatómunkát, nyomozást. Anyám bébiszitterként dolgozik egy budapesti főorvosnál, megkértem őt, hogy kérdezze meg a főorvostól, hogy tud-e valamit ezzel a kérdéssel kapcsolatban. Az orvos azt mondta neki, hogy ISMERI mind a két Falus doktort személyesen, és nincs köztük rokoni kapcsolat.
A főorvos felesége pedig azt mondta, hogyha a neten semmi információ nincs fent a rokonságukról, akkor BIZTOS, hogy nem rokonok, mert az orvosok általában "szeretik feltüntetni" a rokoni kapcsolataikat, mert büszkék arra, hogy a családban több doktor is van.
Szóval helyes volt a korábbi tippünk. Nem testvérek, de még csak nem is rokonok.
Tegnap este volt a TV-ben, teljesen véletlenül futottam bele ebbe a riportba. Kérdező, légyszi nézd meg az első 1 percet! :))) Elég kb. 50 másodpercet nézni az elejéből. :D
(a 3-as és 5-ös vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!