Ez mit jelent ebben a trendben? (Tiktok trend)
Most van ez a trend hogy a lányok megmutatják hogy az exeik/pasijuk milyen undorító dolgokat írtak nekik, mintha a lányok csak tárgyak lennének.
Pl ilyeneket:
"Bekapod?"
"Beleülsz?"
"Küldj már képet b+"
És hasonlók. Aki tiktokozik az tudja.
És van egy olyan rész amikor valami számokat írnak be a telójukon, az mit jelent?
Ez olyan, mint a 40-50-60 éves nőkénél az utólagos feljelentgetés. 20 éves korukban szexuálisan közel kerültek valakihez, és pár évtized múlva úgy döntenek, hogy akkor feljelentik az adott illetőt szexuális zaklatásért. Ezzel ők azt közlik a világ felé, hogy milyen vonzók voltak valamikor. Ez a tiktok trend ugyan erről szól. Bemutatják a lányok, hogy milyen üzeneteket kaptak, tehát hogy ők mennyire bejönnek más(ok)nak.
A szám beírogatós részt én sem értem, hogy mit akar jelenteni.
Ez csak itthon trend?
Vagy tényleges trend mint az iskolai dolgok lopása?
A snapchaten belül van egy olyan fül, hogy ,,my eye only", ehhez kód kell amit csak a tulaj tud megnyitni. Ebben szokták intim képüket tárolni, és ez azt jelképezi, hogy a pasi kedvéért kinyitja és elküldi ezeket a kompromittáló képeket.
Mondjuk hogy minek tart fenn ilyen mappát ezt nagyon nem tudom megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!