Egy férfinak a szex tulajdonképpen minden esetben pénzbe kerül, viszont az örömlányoknál a pénzért biztosan lesz is szex.
2021. szept. 16. 23:27
12/21 anonim válasza:
11-es rohadt nagy igazságot írt amúgy.
Kérdező, na szerinted miért? Nem mindenki születik milliárdosnak és Brad Pittnek, de mindenkinek vannak természetes szükségletei, amiket joga van kielégíteni, és nem zárdában élünk. Régen is voltak amúgy prostituáltak, pedig akkor még nem válogattak ennyit a nők.
2021. szept. 17. 01:06
13/21 anonim válasza:
Ha nem vetted volna észre kérdező, az emberek szeretik mások tanulatlanságát, butaságát kihasználni, az örömlányok sem annak születtek kislányként, hanem a szülők hanyagolták el őket. Ha nem lenne ennyi elhanyagolt gyerek, nem lenne ennyi prosti, gyilkos meg hasonlók. Nem véletlenül ítélem el az ilyet, nem a ribizliket, hanem azt, hogy ez jelen van az életünkben. Pont van egy sorozat, amiben valaki azt mondta, hogy ha normális világban nőtt volna fel egy ember, most normális, boldog élete lehetne. Úgyhogy igen, emberként, morálisan nézve elítélhető bárki, aki ezen örömlányok szolgáltatásaival él(t). Na emberek, most le lehet pontozni.
2021. szept. 17. 01:51
14/21 anonim válasza:
#13 Szóval te most gyilkosokkal vetted egy kalap alá a prostikat? Gratulálok... Én valamiért nem tudom bűnözőnek tekinteni azt, aki a saját megélhetéseb biztosításáért örömöket nyújt annak aki máshogyan ezekhez nem juthatna hozzá, úgy hogy ezzel egyik félnek sem esik kára, csak haszna maximum. Bezzeg a párkapcsolati szex az gondolom oké, kérdem én mi a különbség? Akkor az már szerintem sokkal inkább elítélendő, amelyik csak unalmában meg jólétében váltogatja hetente a pasijait.
2021. szept. 17. 01:57
15/21 anonim válasza:
#14 Látom nem sikerült felfognod mit írtam. Nem baj gyerekek, talán egyszer eljutunk odáig, hogy ezek a dolgok ne legyenek jelen az életünkben. Talán. De nem biztos. Amig ennyi gyereknevelésre alkalmatlan "szülő" lesz, addig nem valószínű.
2021. szept. 17. 02:06
16/21 anonim válasza:
Szóval neked fáj, hogy azok is szexelhetnek, akik sosem találnak párt maguknak. Nyugodtan kimondhatod.
Oké, tiltsuk be a prostikat - de akkor a párkapcsolati szex is legyen illegális. Mert a pofátlanság netovábbja, hogy elvennéd azoktól ezt az eseményt, akiknek nem lehet barátnője önhibáján kívül, de a macsó pasik azok 10 nővel is csinálhatják egyszerre, az nem gond...
2021. szept. 17. 02:13
17/21 anonim válasza:
#16 Úgy látom még azóta sem jutott el az agyadig mi a bajom. Na mindegy.
2021. szept. 17. 02:37
18/21 anonim válasza:
Ki kell, hogy ábrándítsalak, nem véletlenül hívják a legősibb szakmának. Talán sose lesz olyan, hogy nem lesz jelen a társadalomban.
És nem csak olyan örömlányok vannak, akiknek a stricijük elveszi az igazolványaikat meg az összes bevételüket, elég sokan vannak a szakmában saját elhatározásból, már adózni is tudnak. Nem kell őket sajnálni, jobban megélnek belőle, mint a többség, aki hozzájuk járogat.
2021. szept. 17. 05:03
19/21 anonim válasza:
Mert nekik semmi sem elég.
2021. szept. 17. 06:15
20/21 anonim válasza:
Azért mert amúgy nincs esélyem szexelni, vagy kiélni a beteges hajlamaim.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!