Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Igaza van a szobatarsamnak...

Igaza van a szobatarsamnak hogy igy tudnek jol csajozni?

Figyelt kérdés

Minden heten fodrasz hogy az atmenet mindig jo legyen.

Szedessem ki a szemoldokom

Novesszek borostat es igazitgassam barberrel.

Szolizgassak.

Vegyek sok draga cuccot( Armani, Tommy hilfiger hugo boss stb)

Ruhakbol feszuloset vegyek

Mindig durrantsak be mielott csajjal talalkozok.

O azt mondja igy 100% esely van a csajok tobbsegenel

2021. szept. 16. 11:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezt műmàjernek hívják. Bár a 7-es már leírta előttem. A rácuppanós ruhák nevetségesek, főleg a magukat kigyúrtnak képzelő, valójában puffasztottrizs-alkatú, pocakos trash majmok hordják, a drága cuccokkal való kényszeres villogás szintén rájuk jellemző. Szoli nem kell. A szemöldököddel csak akkor kell csinálni valamit, ha összeér. Nem tudom, mitől lett divat a borostaigazgatás többezerért, de baromság. Az átmenetedet pedig le se sz..ja senki.

Ezek olyan tanácsok, mintha én azt mondanám egy nőnek, hogy leopárdmintás cicanacit viseljen minimum 12 centis vörös tűsarkúval, mélyen kivágott toppal, push up melltartóval, legyen tetovált szemöldöke, póthaja és jó erős sminkje. Tuti siker. Mondjuk biztos tényleg sokan ostromolnák. De miféle férfiak...?

2021. szept. 16. 13:03
 12/12 Senior Séf ***** válasza:
100%
Aranyapám, aki tud csajozni, az kócosan, talpig toprongyban is tud. Aki meg nem, az lehet skatulyából kihúzva, akkor se kell senkinek.
2021. szept. 17. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!