Ennyire furcsa, hogy van akit érdekel ez is?
Ha tehetném legszívesebben boncmesterként dolgoznék. Akárhányszor valamilyen úton-módon feljön a munka téma(mi akarsz lenni ha nagy leszel, mit csinálnál ha nem ezt stb), akkor őszintén megmondom, hogy engem ez érdekelne. Az általános reakció nyilván nem a fhu de menő ötlet, én is kipróbálnám. Az esetek nagy részében furcsa pillantásokat kapok miatta, sugdolóznak meg elmebetegnek hívnak.
Miért ódzkodnak ennyire ettől? Valakinek ezt is meg kell csinálnia. A halál gondolata ennyire rémisztő? A tudat, hogy van aki szándékosan közel szeretne kerülni hozzá?
Jó meló, én patologian sajnos csak, mint hallgató voltam.
Szép szakma szerintem.
Ha érdekel a halál, akkor foglalkozhatnal a tanatologiaval is. :)
Hát nem tudom ez lenne szerintem az utolsó meló amit csinálnék :D
Szerencse mások vagyunk így nem dől össze a világ.
Van, akit érdekel, csak épp jóval több van, akit taszít az ilyesmi.
Ez persze ne tántorítson el, csak ne lepődj meg, de ettől a témától tényleg sokan ódzkodnak.
6: azt a "szagot", simán megszokod. A boncmesteri az OKJ képzés úgy tudom. Én egészségügyi hallgatóként voltam bonctermi anatomian. Nem hiszem, hogy mint random civilt beengednenek, mert azért kegyeleti okokból sem.
Volt olyan paciensem, aki ravatalra sminkelt elhunytakat+boncmester is volt. Szép szakma, én támogatom H tovább menj, mert kevesen vannak sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!