Ha egyszer így is úgy is meghalunk akkor miért érdekel minket hogy mások mit gondolnak rólunk?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 23:21
11/31 anonim válasza:
Engem nem érdekel semmi, csak a saját elveimhez alkalmazkodom. Soha nem voltam ilyen szabad és boldog. Öröm nézni az emberek arcát, mikor kimondom, hogy ki a fsznak hiszed magad h azt gondolod, érdekel a véleményed? 😂
12/31 A kérdező kommentje:
11-es: igen én is :D
"Ha érdekelt volna a véleményed akkor megkérdeztem volna"
2021. szept. 9. 00:34
13/31 A kérdező kommentje:
Ja igen mondani akartam hogy köszönöm a filmajánlásokat azoktól akik írták
2021. szept. 9. 00:35
14/31 anonim válasza:
7es meg a 4voltam szivesen tetszeni fog
15/31 anonim válasza:
"Engem nem érdekel semmi, csak a saját elveimhez alkalmazkodom. Soha nem voltam ilyen szabad és boldog. Öröm nézni az emberek arcát, mikor kimondom, hogy ki a fsznak hiszed magad h azt gondolod, érdekel a véleményed?" A fejedben max...:) Bírom, amikor itt előadjátok a nagy leszarom mestert, aztán a való életben meg egy sima beszólás után elbőgitek magatokat.
16/31 anonim válasza:
de jó lenne ha beszolna valaki 195 centi vagyok.velem mindenki barátságos ez nem ééééééééééééér:DDD
17/31 anonim válasza:
Igaz,hogy nincs benne logika.
De...
Azért mégis csak jó,ha nem úgy néznek ránk mint egy darab xarra nem?
18/31 A kérdező kommentje:
Miért akarsz másoknak megfelelni?
2021. szept. 9. 01:14
19/31 anonim válasza:
Mert aki nem akar semminek és senkinek megfelelni, az remeteként él a hegy tetején, tudod? Na most nem mindenki vágyik ilyen életre, bocsesz.
20/31 A kérdező kommentje:
Nem értem a logikádat.
2021. szept. 9. 01:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!