Ha csak vidéki ingatlanra lenne pénzed, de a munkád Bp-hez kötne, hogyan oldanád meg hosszútávon?
Ha fizetnének, akkor se költöznék a fővárosba. Egy pöcegödör az egész. A fenének se hiányzik a mocsok, a rengeteg hajléktalan, a zaj stb. Mi a kérdés?
Ha muszáj lenne, hogy oldanám meg? Nyilván agglomeráció meg ingázás. Erre találták ki.
Fizetnének, sem költöznék vidékre. Akkor inkább valami jó olcsó albérlet és gyűjtök továbbra is. Az idő érték, én nem fogok 8 óra kifizetett munkáért további 3-at azzal tölteni, hogy utazzak a munkám miatt.
Az első meg látszik, hogy sosem élt Budapesten, a budai oldal gyönyörű. Óbudán élek, sehol nincs kosz, zaj, hajléktalan a környéken.
Én egy több ezer nm-s parkra nézek, és madárcsicsergést hallgatok ha kinyitom az ablakot. De 2 percre a metró megálló, Lidl, Spar, stb. 10 percre az egyik legjobb belváros Európában. Nem értem az álláspontod.
Kérdező: az ingázás rossz hosszútávon, próbáldmeg kerülni.
Érden lakunk, egy társasházi 54 nm-es lakás 40 milla (tudom, mert itt árulják velünk szemben).
És innen még be kell bumlizni Bp-re.
Én vidékre jöttem.
Azért fizessek többet hogy olyan helyen dolgozzak ahol többet fizetnek hogy legyen pénzem a drágább megélhetésre?
Mondjuk nekem nem is hiányoznak a városi szolgáltatások. Akinek igen annak meg kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!