Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jófogáson miért szeret egy...

Jófogáson miért szeret egy csomó ember telefonon beszélgetni, “üzletelni”?

Figyelt kérdés

Felraktam egy terméket. Úgy tűnik elég jó áron, mert 10+ üzenetet kaptam. Sokan annyit írtak, hogy “adc teloszamot”, meg egész nap csörög a telefonom. Annyira nem szeretem ezt. Követhetetlen, hogy kivel beszéltem meg és mit. Üzenetben látom, hogy kinek ígértem oda, tiszta a dolog, mindenre ott a bizonyíték.

Felhív valaki telefonon, fogalmam sincs kicsoda, írt-e már nekem, beszéltünk-e, hanyadikként jelentkezett, stb.

Egyszer felhívott egy csávó, megegyeztünk, hogy felrakom háztól-házig. Nemsoká meg is akarták venni, elfogadtam, majd később megint hívott a pasi, hogy hova raktam, nem találja. Akkor derült ki, hogy nem ő rendelte meg a terméket. Ha üzenetet írt volna, láttam volna, hogy mi a neve, kinek kell elfogadni

Egy bácsi egyszer meg telefonon akart mindent elintézni. Ő nem ír üzenetet, lediktálja a címet az utánvéthez :/

2021. szept. 6. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Mert nem tudnak írni-olvasni, beszélni viszont igen.
2021. szept. 6. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Én sok dolgot hirdetek a jófogáson és ugyan így vagyok. Üzenetben legalább követhető, hogy kinek mit adok el. Nekem is sokan annyit írnak, hogy telefonszám kellene. És sokszor kiderül, hogy teljesen alap dolgokat se néznek meg, ami a hirdetésben ott szerepel, így tárgytalan az üzlet hiába hívott.
2021. szept. 6. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Nézd meg a marketplace-t, milyen alakok írnak ott.

Nem hiszem el, hogy ilyen élőlények vannak az országban komolyan.

Kívülről se tűnik 100% emberformájúnak, de ha megszólal...

2021. szept. 6. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem tudnak szöveget értelmezni. Sem normálisan használni az oldalt. Volt olyan vevőm, aki úgy jött a termékért, hogy előtte meg se nézte, hol a város, ahová jön. Útközben derült ki neki, hogy meg sem érte eljönni, annyira drága volt a benzin.
2021. szept. 6. 21:25
 5/5 anonim válasza:
Na, én pont az ilyenek miatt vagyok fent inkább vaterán, ott gyűlik össze az értelmesebb közönség, és ott tiszta sor az egész – aki megveszi, az leüti a terméket és viszi, ennyi, nem kínoznak egyszerre ötvenen. A jófogás és marketplace tényleg agybaj. :D
2021. nov. 3. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!