Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Baj van a fejemben, ha irritál...

Baj van a fejemben, ha irritálnak a gyerekek (újszülöttektől kb. 8-10 éves korig), és ingerültté válok néha, ha a közelükben vagyok kénytelen lenni?

Figyelt kérdés
Mondjuk amikor látom, hogy hozzák fel őket a buszra, babakocsival vagy anélkül, mindig reménykedek, hogy csak ne jöjjenek a közelembe, és irritál már egyáltalán az, hogy egy buszon kell utaznom velük. Idegesítenek, zavarnak, és félek tőle hogy megfertőznek valamivel. De kint az utcán is a lehető leginkább elkerülöm őket. Van ezekkel az érzésekkel, ezzel a dologgal bármi baj? Mert úgy veszem észre, hogy mások meg pont hogy inkább oda vannak értük.
2021. szept. 5. 15:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Nincs veled semmi baj, csak társadalmilag nem elfogadott, ha valaki nem imádja a gyerekeket. Engem is le fognak pontozni, figyeld meg.
2021. szept. 5. 15:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok oda értük nő létemre. Szerintem a gyerekzaj a világ legidegesítőbb hangja (mindegy, hogy sírás, sikoly vagy vihogás). A világból ki lehetne vele kergetni. Persze ehhez mérten kerülöm is őket.
2021. szept. 5. 15:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak RITKÁN jófej és aranyos kiskölykök, de mondom ritka. Őket csípem.. De a 90%ukat rohadtul nem, szóval érthető, és semmi baj sincs veled.
2021. szept. 5. 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
nincs baj, teljesen normális
2021. szept. 5. 16:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi probléma nincs ezzel. Egyszerűen arról van szó, hogy különbözőek vagyunk. Nekem nincs türelmem a kicsi gyerekekhez, de csak ezért nem ítélem el azokat az embereket, akik szeretik őket.
2021. szept. 5. 16:19
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Engem is irratalnak tomegkozlekedesen. Akinek nincs autoja, az ne szuljon. Szerintem akkor tomegkozlekedtem eloszor, amikor mar egyedul maszkaltam.
2021. szept. 5. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Emgem is zavarnak. Még a rokon gyerekeket is alig bírtam elviselni, párom gyerekeit is. Magamnak nem is szültem, mert az állatokat jobban szeretem. A gyerekekben semmi de semmi örömöt nem lelek.
2021. szept. 5. 19:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi baj, én is így érzek. Mondjuk a betegségektől nem félek, mivel nem megyek a közelükbe...

Nem gyűlölöm őket, de nem akarok a közelükben lenni

2021. szept. 5. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Semmi baj, nekem gyomorgörcsöm lesz meg felmegy a pulzusom a gyereksírástól, főleg amikor ilyen halálhörgés közeli hangokat is adnak mellé. Nem egyszer volt már, hogy inkább otthagytam a kosarat a boltban és átmentem a másikba, mert visított egy gyerek.
2021. szept. 6. 10:30
 10/11 anonim ***** válasza:
91%

Engem inkább csak hidegen hagynak, nem tudok velük mit kezdeni, főleg, ha elkezdenek üvöltve sírni valami miatt. Sosem értettem, hogy emberek mit tudnak annyira imádni a gyerekekben, hogy ha felszáll egy pl. a buszra, akkor mindenki elkezd neki gügyörészni, meg ilyenek... miért?

Persze, ha látom, hogy rám mosolyog, vagy felém nyúlkál egy kisgyerek, akkor rámosolygok, beszélek hozzá, stb., mégis csak egy kis ember, akivel nem szeretnék bunkó lenni. De leginkább annak örülök, ha békén hagynak.

2021. szept. 6. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!