Idegen arab,fekete meg busman pasik miért jelölgetnek ismerősnek facen?
Sokszor kamu profilok, amit valami lehúzás, becsapás céljára hoztak létre. Persze az is lehet, hogy megtetszettél valamilyen a világ másik felén elő pasinak, aki bepróbálkozik, mint a diszkóban.
Gondolj arra, hogy lehet akár, hogy csak EU vízumra pályáznak európai házastárs révén.
A magam részéről már nem fogadok el semmilyen jelölést, ha nem ismerem az illetőt személyesen korábbról.
Atveres,lehuzas.
Az ittartozkodashoz kell a magyar ismeros meghivolevele es kezesyegvallalasa,ha kar csinal a kulfoldi migrans….
Pár hete valóban megindult valami, bár ez szerintem az emberek kategóriából hamar átmegy az IT-be. Engem napi szinten 1-3 délamerika és talán indiai hölgyemény jelöl.
Nos arra jutottam ,hogy így 38évesen elkezdtem vonzani a külföldi modelleket mert olyan szíp vagyok (XDDD), a másik lehetőség, hogy valaki nagyban kezdett el adathalászkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!