Lányok, nyilvános helyen lévő vécére ráültök, ha pisiltek vagy kakiltok?
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 17:17
11/15 anonim válasza:
Nos igen. Pont az ilyen gugoló pitsák miatt lehet 20 percenként takarítani a női vécét (hozzáteszem a férfi sokszor záráskor is olyan mint takarítás után). Ugye azzal képben vagytok kedves gugolók, hogy pont ti pisáljátok úgy össze,hogy a következő,ha akarná sem tudná rendesen használni. Komolyan mondom a legtöbbeteknek elég lenne egy lyuk a padlón, mint a balkánon, nem többszázezerből kialakított igényes mosdó..... Puszi egy vendéglátós
12/15 anonim válasza:
11es én mindig tisztán hagyom el a mosdót ha esetleg pisis lett ami nem nagyon szokott akkor áttörlöm fertőtlenítős kendővel.
13/15 anonim válasza:
#11 persze üljön rá mindenki az idegen wcre, mert amúgy mindenkinek álma vágya egy jó kis fertőzés. Ne haragudj, de azért nem fogok rá ülni hogy neked ne kelljen wc-t takarítani a munkahelyen. Attól hogy valaki össze pisili le tudja törölni zsepivel, én is így szoktam, de ez nem mindenkinek alap úgy látszik.
14/15 anonim válasza:
#13 vagy fogalmad sincs hogy kell egy vécét hasznàlni, vagy simán ostoba vagy. Ugye jobbesetben a COMBOD érintkezik a deszkával. Mégis milyen ferőzzést tudsz combon összeszedni ?
15/15 anonim válasza:
#14 bármilyen hihetetlen nem ér hozzá a combom😂 az ostoba az aki idegen helyen rá ül a wcre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!