Nem tudok eligazodni egy munkatársam viselkedésén. Segítesz?
Figyelt kérdés
Egyszer kedves, egyszer leszar. Akit érdekel a többi írjon kommentet és kifejtem.2021. szept. 1. 17:44
11/24 A kérdező kommentje:
Valószínűleg ez lehet. Múlt héten még teljesen normális volt, ezen a héten meg szembetűnően szokatlan a viselkedése. Ma pl. a nap elején abszolút fura volt, a nap végére meg megváltozott. Még, hogy a nők bonyolultak.. :-)
2021. szept. 1. 23:09
12/24 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy lehet csak flúgos. Eddig integetve, kedvesen köszönt, mostanság meg ketten köszönünk neki és egyes számban köszön vissza.
2021. szept. 2. 19:33
13/24 anonim válasza:
Van egy hasonló kollégám. Én sem tudom, hogy mi van
15/24 A kérdező kommentje:
Ma is elég idegesítően viselkedett. Az egyik kolléganővel folyamatosan jópofizott, hozzám meg egy álló szót sem szólt. Mikor elsétáltunk egymással szemben, akkor sem nézett rám vagy szólt hozzám, pedig tegnap még jól elvoltunk. Idegesítő egy alak! Úgy berágtam, hogy utána egész nap én is leszartam.
2021. szept. 24. 18:29
16/24 anonim válasza:
#15 Nem lehet, hogy érzelmeket táplál irántad csak fél kimutatni?
17/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem hiszem. De egy biztos, hogy nagyon frusztrál, hogy valaki ok nélkül egyik napról a másikra ilyen pálforduláson megy keresztül. Plusz, ha mással jól elbeszélget, engem meg kerül, akkor nem hinném, hogy érzelmei lennének.
2021. szept. 24. 21:26
18/24 anonim válasza:
Van párja? Neked van? Hány évesek vagytok? Elég kiszámíthatatlan a kolléga.
19/24 A kérdező kommentje:
Most jutott az eszembe még két dolog, amit a héten mondott. Egy másik kollégámnak mondtam valamit és van egy bizonyos szófordulat, amit mindig használni szoktam. Másnap amikor szóba került valami ezzel a bizonyos munkatárssal, akkor ő is ugyanígy fogalmazott, mint előző nap én. Valamint a másik eset, amikor fájt a fejem és ezt beszéltem is egy kolléganővel, majd kis idő múlva a szóban forgó kolléga mondja nekem, hogy fáj a feje. Ennyi véletlen lenne?
Nem tudom van-e párja.
Viszont nem sokáig leszünk már kollégák, úgyhogy arra gondoltam, hogy erre a kis időre megpróbálom hanyagolni. Ez jó taktika lehet?
2021. szept. 24. 21:34
20/24 anonim válasza:
Szerintem jó taktika. Kár vesződni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!